Soluții profesionale pentru întreținerea unui restaurant - Toreco

Soluții profesionale pentru întreținerea unui restaurant

detergent, servetele, prosoape, detergenti restaurant

De cele mai multe ori, clienții vin într-un restaurant nu doar pentru a savura diferitele preparate culinare, dar și pentru atmosferă, pentru a se simți relaxați, într-un mediu primitor și familiar. Prin urmare, ambientul joacă un rol important, iar amenajarea spațiului cu produse de calitate este esențială. Mai mult decât atât, un factor care este indispensabil pentru o impresie de cea mai bună calitate, este curățenia.

În restaurant, igiena trebuie sa fie impecabilă, iar pentru a o menține la cele mai înalte standarde, trebuie folosite produse profesionale de cea mai înaltă calitate.

Sănătatea clienților și a angajaților este unul dintre cele mai importante aspecte pe care oricine ar trebui să le aibă în vedere, indiferent că este vorba de locuința proprie, de un loc public, de o instituție sau de orice tip de clădire utilizată în diverse scopuri de business sau personal. Este esențial ca fiecare sa țină cont de regulile de curățenie și să le respecte cu strictețe.

Pentru a păstra curățenia și igiena la un nivel cât mai ridicat, cele mai eficiente soluții sunt reprezentate de produsele igienice Tork, toate de o calitate excepțională și la prețuri accesibile.

Tork este unul dintre cele mai puternice brand-uri de pe piața mondială, oferind soluții complete și inteligente de igienizare ce servesc mai multor tipuri de spații, în funcție de necesități.

În ceea ce privește soluțiile de curățare utilizate, cel mai recomandat este să fie folosite produse special create pentru anumite suprafețe, care nu atacă lemnul sau faianța, deteriorându-le. De aceea, folosirea detergenților profesionali este cea mai eficientă și rapidă soluție.

Soluțiile din gama Ecolab, Chem-Italia, Sanidet vin într-o gamă extrem de variată și sunt dedicate mai multor tipuri de necesități, precum detergenți pentru vase, suprafețe, bucătărie, pardoseli, geamuri, mobilă, toalete, covoare și tapițerii, rufe și țesături, balsam pentru rufe și soluții anticalcar.

Nici podeaua bucătariei nu trebuie neglijată, cele mai potrivite soluții de degresare, curățare, antialunecare și menținere sunt detergenții profesionali pentru industria alimentară, concepute special pentru astfel de situații. Produsele sunt create pentru marile bucătării, restaurante, dar și pentru bucătăriile personale, casnice.

Suprafețele și pardoseala trebuie curățate, indiferent dacă este vorba de gresie sau de parchet. Mai întâi, spațiul trebuie aspirat cu mașini profesionale pentru curățenie, după care, se spală cu soluții profesionale pentru pardoseli. Acestea trebuie spălate cu mopul, după care se lasă la uscat.

Pentru uscarea suprafețelor umede, nu este recomandată utilizarea cârpelor din material textil, deoarece acestea captează microbi și mai degrabă ajută la răspândirea acestora, decât la eliminarea lor. Pentru astfel de situații, trebuie să folosim produse din hârtie de unică folosință precum, prosoapele din hârtie pliate.

Curățenia în interiorul restaurantelor este extrem de importantă, și trebuie menținută la cele mai înalte standarde, folosind echipamente de curățenie moderne și produse de curățenie profesionale, cu eficiență sporită, special concepute pentru a fi manevrate cu ușurință și pentru a simplifica întregul proces de curățenie.

Astfel, spațiile vor străluci de curățenie, iar oaspeții vor aprecia serviciile de cea mai înaltă calitate.

Au apărut întrebări?

Info

Toată informația publicată pe site-ul www.toreco.md, inclusiv prețurile produselor, poartă caracter informational și nici într-un caz nu este o ofertă publică, definită de dispozițiile articolelor 681 și 805 ale Codului civil al R.M. Nr. 1107 din 06.06.2002. Pentru mai multe informații cu privire la stocuri și costul produselor, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: +373 22 829629. Parametrii și componența produsului pot fi modificate de producător fără preîntâmpinare.

Testare Gratuită

Garantăm că vă puteți baza pe experiența TORECO pentru a vă ameliora toate dificultățile legate de: cheltuielile sporite, produse de curațare ineficiente etc. Noi avem soluții, iar ceea ce ne rămâne de făcut este să identificăm problemele reale cu care vă confruntați și să vă oferim posibilitea să testați gratuit produsele noastre vs alte produse.

Instalare Gratuită

Ne dorim ca instalarea (montarea) echipamentelor (dispenserelor) să fie o experiență cât mai plăcută pentru toți clienții noștri. Așa dar, asigurăm GRATUIT disponibilitatea echipei noastre de suport. Serviciul de instalare GRATUITĂ este valabil doar în momentul achiziției directe de la TORECO SRL.

Livrare Gratuită

PERSOANE JURIDICE: Produsele aflate în stoc vor ajunge la client în termen de 24-48 ore de la efectuarea comenzii. Serviciul este GRATUIT pe întreg teritoriul Republicii. // PERSOANE FIZICE: Pentru comenzi de la 500 lei Livrarea este GRATUITĂ în raza orașului Chișinău.