Politica de confidentialitate

TORECO S.R.L. este administratorul operational al website-ului www.toreco.md si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor.

TORECO S.R.L. certifica faptul respecta drepturile conferite de Legea nr. 133/2011 RM privind protectia protectia datelor cu caracter personal modificata si completata.

TORECO S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal si datele cu caracter special pe care ni le furnizati. Scopul colectarii datelor este: gestiune economico-financiara si administrativa (facturare), reclama/publicitate, marketing, statistica si servicii de comunicatii electronice (comert online).

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare exclusiv in scopurile mai sus declarate. Refuzul dvs. Determina imposibilitatea de a accesa modul e-commerce. Conform Legii nr. 133/2011 RM, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la TORECO S.R.L., str. Uzinelor 1, or. Chisinau.

Prezenta Politica de confidentialitate se supune legislatiei in vigoare a Republicii Moldova. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul TORECO S.R.L.. In cazul in care dupa trecerea acestui termen nu se ajunge la o intelegere, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul TORECO S.R.L.

Adresele IP ale vizitatorilor acestui site sunt utilizate de TORECO S.R.L. pentru o buna administrare a site-ului si pentru statistici de uz intern care permit o mai buna deservire a clientilor nostri.

TORECO S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii legali, fara nici un fel de notificare prealabila.

Nu incurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site.

Protejarea datelor dumneavoastra personale este foarte importanta si reprezinta o preocupare deosebita pentru noi.

Datele dumneavoastra sunt colectate, procesate si utilizate numai in limitele legii sau cu permisiunea dumneavoastra expresa.

Daca vizitati site-ul www.toreco.md numai pentru a va familiariza cu gama sortimentala, a vizualizaza produsele, TORECO S.R.L. nu colecteaza si nu salveaza niciuna din datele dumneavoastra personale. Site-ul noteaza numai ora si durata vizitei dumneavoastra, numele furnizorului de servicii Internet, site-ul Web din care ne vizitati si site-urile Web pe care le vizitati din www.toreco.md. De asemenea, informatiile privind sistemul de operare si tipul de browser utilizat sunt trimise automat. Aceste informatii sunt analizate numai in scop statistic. Dumneavoastra, ca utilizator individual, ramaneti anonim.

TORECO S.R.L. prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de Dvs. pe site, respectiv datele firmei, nume, prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa, in scopul indeplinirii obligatiei sale de a livra produsele comandate de Dvs. de pe site-ul nostru www.toreco.md. Datele colectate vor fi dezvaluite angajatilor nostri doar in scopul prevazut mai sus. Aceste date respectiv nume, prenume, telefon, adresa de e-mail ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra in cazul in care v-ati inscris la newsletter-ul nostru.

Pentru a imbunatati caracterul prietenos pentru utilizator si a raspandi informatiile, site-ul Web www.toreco.md poate gazdui linkuri catre site-uri Web ale unor furnizori terti. Aceste site-uri Web si masurile de protectie a datelor respective nu sunt supuse controlului TORECO S.R.L. TORECO S.R.L. nu este responsabila de nicio informatie sau continut de pe site-urile Web ale furnizorilor terti. Orice date personale furnizate catre furnizori terti care nu au legatura cu www.toreco.md nu sunt acoperite de prezenta declaratie de protectie a datelor. www.toreco.md va transfera datele dvs. catre terti numai daca exista un temei legal in acest sens.

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 133/2011 RM privind protectia protectia datelor cu caracter personal modificata si completata TORECO S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este: gestiune economico-financiara si administrativa (facturare), reclama/publicitate, marketing, statistica si servicii de comunicatii electronice (comert online) .

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru gestiune economico-financiara si administrativa (facturare), reclama/publicitate, marketing, statistica si servicii de comunicatii electronice (comert online). Refuzul dvs. determina:

  • nefacturarea, implicit nelivrarea produselor comandate online, toate acestea ducand la neonorarea comenzii facute de dvs on-line;
  • imposibilitatea de a primi unele informatii referitoare la produsele noastre (campanii publicitare, campanii de reduceri, newsletter-uri, discount-uri,etc.).

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari:

  • persoana vizata;
  • reprezentantii legali ai persoanei vizate;
  • angajati ai operatorului;
  • organele de control abilitate.

Conform Legii nr. 133/2011 RM, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la TORECO S.R.L., str. Uzinelor 1, or. Chisinau. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.
Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in niciun alt stat.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cit mai curind posibil.

Observatie:

  • orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;
  • orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nicio justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

 

Daca aveti intrebari sau comentarii, va rugam sa ne scrieti la adresa de e-mail: marketing@toreco.md