[Economie]: Cum același dispenser reduce consumul până la -40% în diferite segmente de piață? - Toreco

[Economie]: Cum același dispenser reduce consumul până la -40% în diferite segmente de piață?

Dispenser Tork SmartOne, mai multa economie pentru hirtie igienica, moldova, toreco

Analizăm acest aspect folosind ca exemplu hârtia igienică Tork SmartOne, de la brand-ul Tork.

Dispenserele durabile de hârtie igienică Tork SmartOne au fost perfecționate continuu pentru a răspunde nevoilor în evoluție ale oricărui mediu solicitant, unde trebuie satisfăcute nevoile de control al costurilor și de igienă. Ca urmare perfecțiunea dispenserului Reduce consumul cu până la – 40% în comparație cu dispenserele tradiționale.

Avantaje pentru instituțiile medicale:

Reducerea riscului de contaminare încrucișată.

Dispenserele și hârtia sunt complet închise, astfel încât vizitatorul intră în contact doar cu foaia pe care o va utiliza.

Economie de consum.

Restul rolei nu trebuie aruncat în timpul dezinfectării spațiului – este bine protejat în interiorul dispenserului, iar dispenserul complet închis protejează hârtia de umezeală și stropi, ceea ce este deosebit de important atunci când toaleta are și cabine de duș.

Construcție solidă.

Dispenserele Tork SmartOne sunt din plastic foarte rezistent și sunt antivandale. În disensere nu pot fi ascunde obiecte străine, cum ar fi ace, medicamente, etc. Din dispenser nu se pot extrage piese potențial periculoase, ceea ce este deosebit de important pentru clinicile psihiatrice și închisori.

Selecție comodă cu o singură mână.

Dispenserele pot fi utilizate de oricine, inclusiv de copii și persoane cu dizabilități. Selectarea hârtiei cu o singură mână este deosebit de comodă atunci când cealaltă mână este ocupată (de exemplu, atunci când este necesar să se acorde asistență unui pacient sau unei persoane cu dizabilități).

Avantaje pentru instituțiile de învățământ:

Economie.

Nu există risipă: selecția foaie cu foaie reduce semnificativ cantitatea de hârtie utilizată, iar datorită capacității ridicate a dispenserelor, schimbarea rolelor este mai rară. Acest lucru economisește timpul personalului de întreținere și risipa.

Evitarea blocărilor canalizării.

Hârtia Tork SmartOne se dizolvă complet în apă. Selecția foaie cu foaie nu permite desfacerea și împrăștierea rolei de hârtie igienică.

Fiabilitate excepțională.

Dispenserele sunt fabricate din material ABS rezistent la impact și uzură. Sistemul Tork SmartOne elimină riscul aprinderii rolei: dispensele sunt neinflamabile.

Îmbunătățirea standardelor de igienă.

Reducerea riscului de contaminare încrucișată între elevi. Nu lasă gunoi pe podea. Pot fi utilizate în grădinițe ca șervețele pentru mâini, pentru curățenie ușoară și altele.

Avantaje pentru sectorul HoReCa (Hoteluri, Restaurante, Cafenele):

Design perfect.

Designul dispenserelor Elevation – câștigătorul repetat al premiului RedDotAwards. Selectarea foaie cu foaie permite menținerea unui nivel ridicat de igienă și reducerea cantității de hârtie și gunoi utilizate. Dispenserele Tork se integrează perfect în interior și creează o atmosferă de curățenie și confort.

Confort.

Datorită formelor rotunjite și suprafețelor netede, dispensele sunt ușor de menținut curate. Carcasa semitransparentă permite o ușoară verificare a disponibilității hârtiei igienice. Dispenserele nu necesită înlocuire frecventă a rolelor.

Hartie igienica SmartOne Tork - comparatie marime, dimensiune cu hirtie igienica obisnuita in role mari Jumbo.

O foaie de hârtie igienică Tork SmartOne este semnificativ mai mare decât o foaie de hârtie igienică standard și permite reducerea consumului cu până la 40%.

* Datele au fost obținute în cadrul testelor efectuate în locații cu trafic intens.

Au apărut întrebări?

Info

Toată informația publicată pe site-ul www.toreco.md, inclusiv prețurile produselor, poartă caracter informational și nici într-un caz nu este o ofertă publică, definită de dispozițiile articolelor 681 și 805 ale Codului civil al R.M. Nr. 1107 din 06.06.2002. Pentru mai multe informații cu privire la stocuri și costul produselor, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: +373 22 829629. Parametrii și componența produsului pot fi modificate de producător fără preîntâmpinare.

Testare Gratuită

Garantăm că vă puteți baza pe experiența TORECO pentru a vă ameliora toate dificultățile legate de: cheltuielile sporite, produse de curațare ineficiente etc. Noi avem soluții, iar ceea ce ne rămâne de făcut este să identificăm problemele reale cu care vă confruntați și să vă oferim posibilitea să testați gratuit produsele noastre vs alte produse.

Instalare Gratuită

Ne dorim ca instalarea (montarea) echipamentelor (dispenserelor) să fie o experiență cât mai plăcută pentru toți clienții noștri. Așa dar, asigurăm GRATUIT disponibilitatea echipei noastre de suport. Serviciul de instalare GRATUITĂ este valabil doar în momentul achiziției directe de la TORECO SRL.

Livrare Gratuită

PERSOANE JURIDICE: Produsele aflate în stoc vor ajunge la client în termen de 24-48 ore de la efectuarea comenzii. Serviciul este GRATUIT pe întreg teritoriul Republicii. // PERSOANE FIZICE: Pentru comenzi de la 500 lei Livrarea este GRATUITĂ în raza orașului Chișinău.