Live Chat Showroom

Loading...

Agrydet K500, detergent, degresant, igienizant alcalin, 5kg

Brand

482 MDL

Detergent degresant igienizant alcalin pentru curățarea suprafețelor, instalaților și echipamentelor, pentru industria agroalimentară. Detergent degresant cu efect igienizant pentru curățarea grăsimilor și igienizarea suprafețelor, echipamentelor și instalațiilor. Datorită principiilor active alcaline îndepărtează rapid și eficient grăsimile de orice tip, din sectorul agroalimentar.

Detergent degresant igienizant alcalin pentru curățarea suprafețelor, instalaților și echipamentelor, pentru industria agroalimentară. Detergent degresant cu efect igienizant pentru curățarea grăsimilor și igienizarea suprafețelor, echipamentelor și instalațiilor. Datorită principiilor active alcaline îndepărtează rapid și eficient grăsimile de orice tip, din sectorul agroalimentar. Prezenţa sărurilor de amoniu quaternar din formula produsului garantează igiena suprafețelor și echipamentelor spălate. Produs cu spumare redusă. Dacă suprafața de lucru sau echipamentul intră in contact direct cu alimentele sau băuturile, clătiți inaintea folosirii dacă considerați necesar. Recomandat pentru sistemele automate de spălare C.I.P. ( Clean In Place ) din industria alimentară. Produs profesional, citiţi fişa de siguranţă înaintea utilizării produsului. Produs biodegradabil 90%.

Domeniu de utilizare
Industria alimentară şi agroalimentară, bucătării profesionale, sistemul Ho.Re.Ca, firme de catering, măcelării, patiserii, cantine, restaurante, fast food, industria de prelucrare a laptelui si a cărnii, aparate de muls, feliatoare profesionale, mașini de injectare a cărnii etc.

Utilizare
Curăţarea grăsimilor persistente de orice tip, degresarea pardoselilor şi suprafeţelor în general, conducte, rezervoare, lăzi din plastic, sisteme C.I.P., camere frigoricie, etc. Recomandat în industria alimentară ca detergent-degresant. Utilizaţi produsul conform etichetei şi modului de utilizare.

Dozare
Automat sau manual
Pentru echipamentele de spălare: 1% - 3% per litru de apă
Pentru utilizarea manuală: 60-120 ml în 5-8 litri de apă, utilizare manuală.
Suprafețe 2% per litru de apă după spălare așteptați 5 minute după care clătiți cu apă. Dacă este necesar măriți doza cu 1% -2%.
Pardoseli 1-2% per litru de apă spălați și lăsați să se usuce fără clătire. Dacă este necesar măriți doza cu 1% -2%. Pentru igienizare energică produsul poate fi folosit 1:1 cu apa sau în stare concentrată. Diluarea produsului se face în funcţie de gradul de murdărie și duritatea apei, de aceea dacă consideraţi că este necesar măriţi doza pentru obținerea efectului dorit.

Mod de utilizare
Sisteme automate de spălare CIP
Inainatea folosirii detergentului, dacă considerați necesar clătiți instalația. După degresarea instalației clătiți bine înaintea folosirii produsului.
Spălarea manuală a echipamentelor și suprafețelor
Eliminaţi eventualele resturi de pe suprafaţa care trebuie spălată, după aceea cu ajutorul unui mop sau a unui echipament cu presiune spălaţi suprafaţa sau echipamentele care necesită degresare. Dacă suprafaţele sau echipamentele spălate cu Agrydet K500 intră în contact direct cu alimentele sau băuturile este necesară clătirea. Pardoseliile spălate cu AGRYDET K500 nu necisită clătire. Sistemul de dozare este modalitatea perfectă pentru folosirea produsului. Folosirea sistemului de dozare reduce costurile și consumul de detergent garantând calitatea în procesul de spălare.

Biodegradabilitate
Biodegradabilitatea agenţilor din formula produsului este de 90%, în conformitate cu Reg. 648/2004/CE și ulterioare modificari Reg.259/2012. Produsul respect normele U.E. 82/842 si 82/843

Volum: 5kg

Au apărut întrebări?