Uscătoare cu jet de aer v.s. Prosoape de Hârtie - Toreco

Uscătoare cu jet de aer v.s. Prosoape de Hârtie

hartie igienica, detergenti, prosoape, servetele maini

Cererile pentru soluții de igienă sigure în spațiile publice sunt mai mari ca niciodată. 78% dintre utilizatorii au așteptări sporite în ceea ce privește toaletele publice pentru a oferi un mediu sigur, față de cele anterioare pandemiei de COVID-19, iar 61% dintre aceștia ajung să spună că facilitățile cu toalete neigienice îi fac să se simtă nesiguri*.

Alternativa mai sigură a uscătoarelor de mâini reprezintă alegerea preferată a multor utilizatori ai toaletelor, dar cum puteți fi sigur că acestea reprezintă și cea mai igienică alegere?

Experții în igienă, Tork, au analizat cifrele, au comparat datele și au publicat o carte albă. Răspunsul este clar – prosoapele pentru mâini din hârtie sunt mai bune pentru prevenirea răspândirii virusurilor și bacteriilor.

Uscătoarele cu jet de aer împrăștie cu până la de 10x mai multe bacterii***

COVID-19 a crescut nivelul de conștientizare în rândul persoanelor în ceea ce privește riscurile pentru sănătate cauzate de igiena insuficientă, punând presiune pe toaletele publice pentru a răspunde solicitărilor vizitatorilor.

Prin comparație cu prosoapele de hârtie pentru mâini, uscătoarele cu jet de aer produc mai mulți stropi de apă în aer**, sporind riscul de răspândire a bacteriilor în aer.

În prezent, aproape 41% dintre utilizatori nu se simt în siguranță să intre într-o toaletă dotată cu uscătoare cu jet de aer*.

Asigurați-vă că vizitatorii dumneavoastră se simt în siguranță – treceți la soluțiile Tork care includ alternativa mai sigură a uscătoarelor de mâini.

Referințe

* 2021 Sondaj realizat de United Minds în colaborare cu CINT în Martie 2021. Sondajul a fost realizat în Germania, Spania și Suedia, având un total de 3016 respondenți.

** Margas E. et al, Journal of Applied Microbiology, 2013

*** Best et al, Journal of Hospital Infection, 2014 

Au apărut întrebări?

Info

Toată informația publicată pe site-ul www.toreco.md, inclusiv prețurile produselor, poartă caracter informational și nici într-un caz nu este o ofertă publică, definită de dispozițiile articolelor 681 și 805 ale Codului civil al R.M. Nr. 1107 din 06.06.2002. Pentru mai multe informații cu privire la stocuri și costul produselor, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: +373 22 829629. Parametrii și componența produsului pot fi modificate de producător fără preîntâmpinare.

Testare Gratuită

Garantăm că vă puteți baza pe experiența TORECO pentru a vă ameliora toate dificultățile legate de: cheltuielile sporite, produse de curațare ineficiente etc. Noi avem soluții, iar ceea ce ne rămâne de făcut este să identificăm problemele reale cu care vă confruntați și să vă oferim posibilitea să testați gratuit produsele noastre vs alte produse.

Instalare Gratuită

Ne dorim ca instalarea (montarea) echipamentelor (dispenserelor) să fie o experiență cât mai plăcută pentru toți clienții noștri. Așa dar, asigurăm GRATUIT disponibilitatea echipei noastre de suport. Serviciul de instalare GRATUITĂ este valabil doar în momentul achiziției directe de la TORECO SRL.

Livrare Gratuită

PERSOANE JURIDICE: Produsele aflate în stoc vor ajunge la client în termen de 24-48 ore de la efectuarea comenzii. Serviciul este GRATUIT pe întreg teritoriul Republicii. // PERSOANE FIZICE: Pentru comenzi de la 500 lei Livrarea este GRATUITĂ în raza orașului Chișinău.