Tipurile de mănuși de unică folosință - Toreco

Tipurile de mănuși de unică folosință

manusi unica folosinta

Mănușile de unică folosință au un rol considerabil atât pentru tine, cât si pentru cei din jur.

Indiferent de domeniul în care activezi, mănușile sunt necesare pentru a te proteja de anumiți factori care îți pot afecta starea de sănătate. Dacă nu știi care mănuși sunt potrivite pentru tine, îți venim noi în ajutor.

Cum să le alegem?

  • Mănuși latex – potrivite pentru consultații și examinări. În domeniul medical, mănușile din latex sunt absolut necesare
  • Mănuși vinil – potrivite pentru cei alergici la latex
  • Mănuși nitril – rezistente și confortabile

Tipurile mănusilor de unică folosință?

Mănuși din latex pudrate: Manusi din latex pudrate cu amidon din porumb – utilizate în industria alimentară. Mănuși pudrate cu mentă- folosite în special de către medicii stomatologi. Oferă protecție, confort și sunt rezistente.

Mănuși din latex nepudrate: ideale pentru persoanele alergice. Potrivite pentru consultații și examinări.

Mănuși din latex pentru menaj: recomandate în activitățile casnice. Protejează pielea de leziuni, bacterii și de detergenții cu care interacționează.

Mănuși din vinil: potrivite pentru o vastă categorie de activități, fie că activezi în domeniul alimentar, cabinete medicale, saloane de masaj sau lucrezi în grădină sau bucătărie. E o alegere foarte bună pentru fiecare activitate. Și sunt o opțiune bună pentru persoanele care sunt alergice la latex.

Mănuși din nitril: sunt confecționate din cauciuc sintetic, folosite în situațiile în care pielea intră în contact direct cu pielea altor persoane, cum ar fi saloanele de înfrumusețare și tatuaje. Astfel, împiedică apariția anumitor boli de piele.

Au apărut întrebări?

Info

Toată informația publicată pe site-ul www.toreco.md, inclusiv prețurile produselor, poartă caracter informational și nici într-un caz nu este o ofertă publică, definită de dispozițiile articolelor 681 și 805 ale Codului civil al R.M. Nr. 1107 din 06.06.2002. Pentru mai multe informații cu privire la stocuri și costul produselor, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: +373 22 829629. Parametrii și componența produsului pot fi modificate de producător fără preîntâmpinare.

Testare Gratuită

Garantăm că vă puteți baza pe experiența TORECO pentru a vă ameliora toate dificultățile legate de: cheltuielile sporite, produse de curațare ineficiente etc. Noi avem soluții, iar ceea ce ne rămâne de făcut este să identificăm problemele reale cu care vă confruntați și să vă oferim posibilitea să testați gratuit produsele noastre vs alte produse.

Instalare Gratuită

Ne dorim ca instalarea (montarea) echipamentelor (dispenserelor) să fie o experiență cât mai plăcută pentru toți clienții noștri. Așa dar, asigurăm GRATUIT disponibilitatea echipei noastre de suport. Serviciul de instalare GRATUITĂ este valabil doar în momentul achiziției directe de la TORECO SRL.

Livrare Gratuită

PERSOANE JURIDICE: Produsele aflate în stoc vor ajunge la client în termen de 24-48 ore de la efectuarea comenzii. Serviciul este GRATUIT pe întreg teritoriul Republicii. // PERSOANE FIZICE: Pentru comenzi de la 500 lei Livrarea este GRATUITĂ în raza orașului Chișinău.