Set soluții profesionale pentru curățenie și întreținere bucătărie - Toreco

Set soluții profesionale pentru curățenie și întreținere bucătărie

detergent bucatarie

Setul soluții profesionale recomandat mai jos pentru curățenie și întreținere în bucătărie este segmentat multilateral, în scopul evidențierii provocărilor problematice cu soluții țintite pentru soluționarea lor.

Deși poate să pară un proces complicat, curățenia în bucătărie se simplifică folosind un produs bun, care să asigure o curățare în profunzime și care să ofere o stare de prospețime persistentă.

Curățarea suprafețelor

Suprafața de lucru reprezintă terenul propice pentru creșterea bacteriilor. Deoarece este folosit frecvent pentru prepararea alimentelor, trebuie curățat și degresat de cel puțin câteva ori pe zi.

O atenție deosebită merită acoperirea pereților, pe care trebuie să o tratați cu dezinfectanți speciali care pot elimina bacteriile și murdăria.

Curățarea echipamentelor

Menținerea bucătăriei și a ustensilelor din bucătărie curate și igienizate nu este simplă.  Alegerea folosirii unor  detergenți de calitate este desigur un ajutor important.

Echipamentul din bucătărie necesită o curățare constantă pentru a funcționa mai bine și pentru a-și prelungi ciclul de viață. Nu uitați să curățați toate aparatele, atât cele mici și cele de zi cu zi, cum ar fi aparatele de cafea sau prăjitoarele de pâine, cât și cele mai mari, cum ar fi cuptoarele și frigiderele.

Curățarea hotelor și a orificiilor de ventilație

Excesul de grăsime și murdărie care se ascunde în prizele de aer și în hotele de extracție poate limita ventilația adecvată a încăperii. Spălați hotele cel puțin la sfârșitul lunii sau la fiecare două săptămâni dacă utilizați friteuza în mod regulat. De asemenea, nu uitați să curățați filtrele, consultați instrucțiunile din manualul de utilizare al producătorului. Când observați deteriorarea filtrelor, cum ar fi piesele din plastic rupte, va trebui să le înlocuiți imediat.

Curățarea pardoselilor, pereților și tavanelor bucătăriei

Podeaua: Începeți prin a aspira sau mătura podeaua pentru a îndepărta praful. Luați în considerare că un aspirator vă permite să grăbiți timpii, dar mătura tradițională vă va permite în general și să ajungeți la cele mai dificile goluri și colțuri. Spălați podeaua folosind un produs de curățare potrivit. Când este necesar, utilizați un degresant concentrat.

Pereții și tavanul: Eliminați imediat stropii de alimente pentru a preveni transformarea lor în murdărire încăpățânată, dar asigurați-vă că curățați temeinic toți pereții o dată la două săptămâni sau lunar. Vaporii și grăsimea dispersate în aer nu numai că înnegresc pereții, dar pot deveni și surse de mirosuri neplăcute. Folosirea unui degresant sau a unei soluții de curățare potrivite împreună cu peria cu peri moi vă va ajuta bucătăria să strălucească.

Curățarea chiuvetelor

Chiuvetele sunt folosite pentru a curăța în mod regulat vasele și ustensilele, precum și pentru a clăti fructele și legumele. Această zonă, așadar, necesită o atenție deosebită și, la sfârșitul zilei, trebuie igienizată cu un spray special. De asemenea, nu uitați să utilizați produsele potrivite săptămânal pentru a scăpa de calcar.

În interiorul unei bucătării profesionale este normal să se folosească mult ulei și acest lucru duce adesea la înfundarea canalelor de scurgere. Încercați să le curățați cel puțin o dată la două luni folosind un degresant de calitate, care vă permite și să eliminați mirosurile neplăcute.

Curățarea constantă a bucătăriei dvs. ar trebui să fie un obicei, deoarece este esențială pentru siguranța alimentelor, dar și pentru reducerea deșeurilor.

Au apărut întrebări?

Info

Toată informația publicată pe site-ul www.toreco.md, inclusiv prețurile produselor, poartă caracter informational și nici într-un caz nu este o ofertă publică, definită de dispozițiile articolelor 681 și 805 ale Codului civil al R.M. Nr. 1107 din 06.06.2002. Pentru mai multe informații cu privire la stocuri și costul produselor, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: +373 22 829629. Parametrii și componența produsului pot fi modificate de producător fără preîntâmpinare.

Testare Gratuită

Garantăm că vă puteți baza pe experiența TORECO pentru a vă ameliora toate dificultățile legate de: cheltuielile sporite, produse de curațare ineficiente etc. Noi avem soluții, iar ceea ce ne rămâne de făcut este să identificăm problemele reale cu care vă confruntați și să vă oferim posibilitea să testați gratuit produsele noastre vs alte produse.

Instalare Gratuită

Ne dorim ca instalarea (montarea) echipamentelor (dispenserelor) să fie o experiență cât mai plăcută pentru toți clienții noștri. Așa dar, asigurăm GRATUIT disponibilitatea echipei noastre de suport. Serviciul de instalare GRATUITĂ este valabil doar în momentul achiziției directe de la TORECO SRL.

Livrare Gratuită

PERSOANE JURIDICE: Produsele aflate în stoc vor ajunge la client în termen de 24-48 ore de la efectuarea comenzii. Serviciul este GRATUIT pe întreg teritoriul Republicii. // PERSOANE FIZICE: Pentru comenzi de la 500 lei Livrarea este GRATUITĂ în raza orașului Chișinău.