Șervețelele de curățat si ștergere sau cârpele: află ce este mai eficient - Toreco

Șervețelele de curățat si ștergere sau cârpele: află ce este mai eficient

tork cârpe lavete stergere si curatare industrie moldova toreco

Avem tot ceea ce vă trebuie, atunci când vă trebuie. Dumneavoastră nu trebuie decât să vă concentrați pe ceea ce este important.

Multe industrii folosesc încă cârpe din textile pentru ștergerea și curățarea diverselor suprafețe, dar cârpele nu sunt la fel de eficiente ca șervețelele de curățat. Șervețelele de curățat și cârpele nu sunt interschimbabile. Caracteristicile lor le fac foarte diferite, în special în ceea ce privește eficiența și economiile de timp, bani și efort.

Scurt pe doi: cârpele

Sectorul industrial au folosit de-a lungul istoriei cârpele pentru că sunt ieftine, de unică folosință, durabile și “reciclate” din utilizarea lor originală. Cu toate acestea, nu știi niciodată exact ce primești cu cârpele, deoarece provin dintr-o varietate de surse. Acestea includ haine și prosoape folosite, materiale rămase din industria textilă și lenjerii vechi de la spitale sau spălătorii comerciale. Materialele diferite, de la flanelă groasă la bumbac subțire, sunt apoi tăiate în diferite dimensiuni. În mod ideal cârpele trebuie să treacă printr-un detector, ceea ce deseori aceasta nu se în timplă, astfel încât obiectele precum nasturi și fermoare să poată fi îndepărtate, dar elementele de fixare din plastic pot fi trecute cu vederea. Cârpele sunt apoi sigilate în baloți mari și incomode.

Realitatea legată de cârpe pot fi problematică

Cârpele vin cu dezavantaje semnificative pe care clienții nu le înțeleg întotdeauna în totalitate inițial. Deoarece diferitele materiale folosite pentru cârpe nu au fost niciodată destinate utilizării în curățare, eficacitatea lor poate varia semnificativ de la un material la altul. Calitatea poate varia foarte mult în cadrul fiecărui balot, deoarece pot exista combinații de materiale groase, subțiri, sau șifonate. Utilizarea din ce în ce mai mare a materialelor sintetice face ca unele cârpe să fie mai puțin absorbante, astfel încât pentru anumite operațiuni de ștergere și curățare pot fi necesare un număr mare de cârpe.

Cârpele pot părea mai ieftine decât șervețelele de curățat în funcție de prețul inițial de achiziție. Cu toate acestea, există multe alte factori care fac din șervețelele de curățat o alegere mai bună atunci când sunt luate în considerare toate costurile de curățare – inclusiv timpul, banii și volumele crescute de solvenți.

Avantajele șervețelelor de curățat Tork față de cârpe Șervețelele de curățat concepute pentru utilizare industrială oferă o serie de beneficii în comparație cu cârpele. Acestea pot duce la îmbunătățiri semnificative în mediile industriale.

Eficiență: În timp ce cârpele provin din țesături de îmbrăcăminte sau lenjerie, șervețelele de curățat Tork sunt concepute pentru rezistență maximă și absorbție în curățare. Dimensiunile și calitatea lor constante înseamnă că oferă aceeași performanță de fiecare dată.

Confort: Așa cum se spune, timpul înseamnă bani. Șervețelele pot fi depozitate în dozatoare accesibile pe întreaga suprafață a atelierului. Acest lucru le face mai ușor și mai rapide de recuperat și de început utilizarea în comparație cu căutarea tipică printr-un morman de cârpe într-o grămadă sau coș mare.

Creșterea productivității și economii de cost: Mulți factori contribuie la economiile totale de costuri prin utilizarea șervețelelor de curățat pe podeaua atelierului. Cel mai important, timpii mai rapizi de curățare reduc timpul de nefuncționare și asigură că facilitățile și echipamentele sunt pregătite pentru producție. Deoarece șervețelele Tork absorb solventul mai rapid decât cârpele și îl eliberează mai uniform, este necesară o cantitate mai mică pentru curățare și ștergere. În plus, șervețelele au o greutate mai mică decât cârpele, ceea ce duce la costuri mai mici de eliminare a deșeurilor.

Efort redus: Cârpele necesită adesea mai multă forță pentru a curăța echipamentele și suprafețele în comparație cu șervețelele de curățat. Șervețelele umede pregătite pentru utilizare reduc și mai mult povara asupra muncitorilor. De asemenea, dozatoarele portabile și montate – de la cutii și găleți până la suporturi de podea – necesită mai puțin efort pentru a lua un șervețel și a începe curățarea.

Sustenabilitate: Eficiența crescută a șervețelelor de curățat Tork poate duce la o utilizare mai redusă a solvenților care pot fi nocivi pentru mediu. De asemenea, ambalajul Tork este fabricat din materiale reciclate și poate oferi produse certificate care sunt compuse din cel puțin 99% biobazate, ceea ce încetinește acumularea de carbon în atmosferă și reduce dependența de resursele nerenovabile.

Avem tot ceea ce vă trebuie, atunci când vă trebuie. Dumneavoastră nu trebuie decât să vă concentrați pe ceea ce este important.

Ștergere. Ştergerea şi absorbţia lichidelor sau curăţarea murdăriei şi a prafului sunt activităţi obişnuite de preproducţie. Cu cât le terminați mai repede, cu atât puteți începe lucrul mai curând. Lavetele Tork pentru uz general sunt rezistente, flexibile și absorbante. Sunt ideale pentru a păstra uneltele uscate, suprafețele impecabile și componentele complexe operaționale. Având la îndemână un dozator, nu va mai trebui să căutați o lavetă.

Curățare. Lucrările de întreținere periodice, precum îndepărtarea mizeriei și petelor dificile de pe suprafețe, mașini și unelte, reduc intervalele de inactivitate la un nivel minim. Lavetele noastre – uscate sau folosite cu apă, solvenți sau detergenți – vă ajută la curățenie. Fiind mai durabile decât hârtia, lavetele noastre de curățare durează mai mult și dau rezultate mai bune, ducând la economisirea de timp și de bani.

Lustruire. Pentru lustruirea și protejarea suprafețelor, aplicarea produselor de lustruire și frecare cu o lavetă de lustruire este cea mai eficientă soluție. Elementul cheie este folosirea unei lavete universale moi, pentru a evita zgârierea, dar care să și permită aplicarea fără efort a produsului de lustruire. Lavetele noastre de lustruire durabile absorb și aplică produsul uniform, accelerând lucrul și îmbunătățind rezultatul final.

Recomandări produse:

Avem tot ceea ce vă trebuie, atunci când vă trebuie. Dumneavoastră nu trebuie decât să vă concentrați pe ceea ce este important.

Au apărut întrebări?

Info

Toată informația publicată pe site-ul www.toreco.md, inclusiv prețurile produselor, poartă caracter informational și nici într-un caz nu este o ofertă publică, definită de dispozițiile articolelor 681 și 805 ale Codului civil al R.M. Nr. 1107 din 06.06.2002. Pentru mai multe informații cu privire la stocuri și costul produselor, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: +373 22 829629. Parametrii și componența produsului pot fi modificate de producător fără preîntâmpinare.

Testare Gratuită

Garantăm că vă puteți baza pe experiența TORECO pentru a vă ameliora toate dificultățile legate de: cheltuielile sporite, produse de curațare ineficiente etc. Noi avem soluții, iar ceea ce ne rămâne de făcut este să identificăm problemele reale cu care vă confruntați și să vă oferim posibilitea să testați gratuit produsele noastre vs alte produse.

Instalare Gratuită

Ne dorim ca instalarea (montarea) echipamentelor (dispenserelor) să fie o experiență cât mai plăcută pentru toți clienții noștri. Așa dar, asigurăm GRATUIT disponibilitatea echipei noastre de suport. Serviciul de instalare GRATUITĂ este valabil doar în momentul achiziției directe de la TORECO SRL.

Livrare Gratuită

PERSOANE JURIDICE: Produsele aflate în stoc vor ajunge la client în termen de 24-48 ore de la efectuarea comenzii. Serviciul este GRATUIT pe întreg teritoriul Republicii. // PERSOANE FIZICE: Pentru comenzi de la 500 lei Livrarea este GRATUITĂ în raza orașului Chișinău.