Prezentare generală a produselor de curățare a urmelor de marker, cariocă, bandă adezivă, etc - Toreco

Prezentare generală a produselor de curățare a urmelor de marker, cariocă, bandă adezivă, etc

detergent marker, carioca, banda adeziva

Utilizați un produs de curățare de top, conceput pentru reziduurile de adeziv și spuneți la revedere mizeriei lipicioase, precum și pentru îndepartarea urmelor de marker, creioane colorate și multe alte produse.

Alegerea produsului potrivit vă va economisi timp, bani și energie.

Opțiunile noastre de mai jos vă vor ajuta să găsiți cele mai bune produse de îndepărtare a adezivilor, urmelor de marker, conform necesităților dvs. de curățare.

DE-INK ULTRA

deschide produsul

Detergent degresant pe bază de solvenţi special pentru curăţarea urmelor de pix, carioca, marker, cerneală, grafitti, timbre, grăsime, lipici, etc. Curăță cu succes urmele de adeziv lăsate în urma dezlipirii autocolantelor şi benzilor adezive precum şi urmele proaspete de vopsea. Lasă suprafeţele perfect curăţate fără urme.

DEINK

deschide produsul

Detergent degresant pe bază de solvent pentru cerneală, particule, murdăria de pe geamuri de şeminee.

  • Îndepărtează rapid petele de cerneală, marker, ştampilă etc.
  • Eficient de asemenea pe depunerile de particule de smog şi funingine
  • Dizolvă rapid petele de adezivi, unsoare şi murdărie grasă industrială
SPOT

deschide produsul

Detergentul este utilizat pentru îndepărtarea urmelor de stilou și cerneală de pe masa de birou, tastatură ș.a. Formula specială asigură eficiență și viteză sporită de curățare.

 Aceste produse sunt sigure pentru utilizare pe suprafața dorită și suficient de puternice pentru a elimina reziduurile lipicioase.

Informațiile practice din experiența noastră sunt cel mai bun instrument pentru a vă ajuta să găsiți rezolvarea provocărilor cu care vă confruntați.

Au apărut întrebări?

Info

Toată informația publicată pe site-ul www.toreco.md, inclusiv prețurile produselor, poartă caracter informational și nici într-un caz nu este o ofertă publică, definită de dispozițiile articolelor 681 și 805 ale Codului civil al R.M. Nr. 1107 din 06.06.2002. Pentru mai multe informații cu privire la stocuri și costul produselor, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: +373 22 829629. Parametrii și componența produsului pot fi modificate de producător fără preîntâmpinare.

Testare Gratuită

Garantăm că vă puteți baza pe experiența TORECO pentru a vă ameliora toate dificultățile legate de: cheltuielile sporite, produse de curațare ineficiente etc. Noi avem soluții, iar ceea ce ne rămâne de făcut este să identificăm problemele reale cu care vă confruntați și să vă oferim posibilitea să testați gratuit produsele noastre vs alte produse.

Instalare Gratuită

Ne dorim ca instalarea (montarea) echipamentelor (dispenserelor) să fie o experiență cât mai plăcută pentru toți clienții noștri. Așa dar, asigurăm GRATUIT disponibilitatea echipei noastre de suport. Serviciul de instalare GRATUITĂ este valabil doar în momentul achiziției directe de la TORECO SRL.

Livrare Gratuită

PERSOANE JURIDICE: Produsele aflate în stoc vor ajunge la client în termen de 24-48 ore de la efectuarea comenzii. Serviciul este GRATUIT pe întreg teritoriul Republicii. // PERSOANE FIZICE: Pentru comenzi de la 500 lei Livrarea este GRATUITĂ în raza orașului Chișinău.