Igiena în saloanele de frumusețe - Toreco

Igiena în saloanele de frumusețe

frizerie, tattoo, cabinet frumusete, cabinet cosmetic Chisinau, Moldova

Există o mulțime de norme de igienă și protecția muncii în salonul de coafură sau cabinetul cosmetic pe care trebuie luate în considerare pentru a proteja sănătatea clienților și a personalului. Indiferent de procedura efectuată, este important să fie asigurată igiena mâinilor angajatului prin spălarea cu săpun antibacterian și apă, uscarea cu prosoape, șervete de unică folosință sau aparat de uscare a mâinilor și dezinfecția cu un produs biocid. Dezinfectarea suprafețelor este extrem de necesară.

Purtarea mănușilor de protecție de către angajați este obligatorie, iar acestea trebuie schimbate după fiecare client. De asemenea, personalul trebuie să utilizeze și măști de protecție, precum și diferite echipamente speciale. Dacă ne referim la normele de igienă din salonul de manichiură, toate instrumentele folosite trebuie sterilizate în prealabil, atât la lampă UV cât și cu dezinfectanți profesionali.

În caz de tăieturi sau accidentări, orice articol care intră în contact cu sângele persoanei respective trebuie sigilate și aruncate într-un recipient special, de exemplu sac biologic.

De altfel, aceste reguli generale sunt esențiale pentru orice tip de activitate realizată în salonul de înfrumusețare.

Produse pentru igienizarea saloanelor de frumusețe

Orice salon de frumusețe trebuie să-și asigure clienții că pot avea parte de răsfățul dorit, însă și de condiții excelente de igienă. Igiena în saloanele de frumusețe reprezintă cartea de vizită a afacerii, de aceea este necesar să fie folosite produse de calitate superioară, special concepute pentru dezinfecție și curățenie și aprobate de către instituțiile abilitate.

Au apărut întrebări?

Info

Toată informația publicată pe site-ul www.toreco.md, inclusiv prețurile produselor, poartă caracter informational și nici într-un caz nu este o ofertă publică, definită de dispozițiile articolelor 681 și 805 ale Codului civil al R.M. Nr. 1107 din 06.06.2002. Pentru mai multe informații cu privire la stocuri și costul produselor, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: +373 22 829629. Parametrii și componența produsului pot fi modificate de producător fără preîntâmpinare.

Testare Gratuită

Garantăm că vă puteți baza pe experiența TORECO pentru a vă ameliora toate dificultățile legate de: cheltuielile sporite, produse de curațare ineficiente etc. Noi avem soluții, iar ceea ce ne rămâne de făcut este să identificăm problemele reale cu care vă confruntați și să vă oferim posibilitea să testați gratuit produsele noastre vs alte produse.

Instalare Gratuită

Ne dorim ca instalarea (montarea) echipamentelor (dispenserelor) să fie o experiență cât mai plăcută pentru toți clienții noștri. Așa dar, asigurăm GRATUIT disponibilitatea echipei noastre de suport. Serviciul de instalare GRATUITĂ este valabil doar în momentul achiziției directe de la TORECO SRL.

Livrare Gratuită

PERSOANE JURIDICE: Produsele aflate în stoc vor ajunge la client în termen de 24-48 ore de la efectuarea comenzii. Serviciul este GRATUIT pe întreg teritoriul Republicii. // PERSOANE FIZICE: Pentru comenzi de la 500 lei Livrarea este GRATUITĂ în raza orașului Chișinău.