[Experiment TORK]: Material nețesut: pentru îndepărtarea uleiului, a grăsimilor și nu doar... - Toreco

[Experiment TORK]: Material nețesut: pentru îndepărtarea uleiului, a grăsimilor și nu doar…

Lavete, cârpe, șervețele nețesute TORK, Moldova - ideale pentru absorbție ulei, grasimi, lichide, apă, pilituri de fier, etc, foarte rezistente și practice
Tork material nețesut: protecția mâinilor de obiecte ascuțite
Tork material nețesut – rezistență la umeditate
Tork material nețesut – absorbție ulei
Tork material nețesut – absorbție apă
Tork material nețesut – curățarea murdăriei cu așchii (pilituri) metalice
Tork material nețesut – moliciune și flexibilitate pentru curățarea locurilor greu accesibile
Materiale nețesute TORK, Moldova - ideale pentru absorbție ulei, grasimi, lichide, apă, pilituri de fier, etc, foarte rezistente și practice

Au apărut întrebări?

Info

Toată informația publicată pe site-ul www.toreco.md, inclusiv prețurile produselor, poartă caracter informational și nici într-un caz nu este o ofertă publică, definită de dispozițiile articolelor 681 și 805 ale Codului civil al R.M. Nr. 1107 din 06.06.2002. Pentru mai multe informații cu privire la stocuri și costul produselor, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: +373 22 829629. Parametrii și componența produsului pot fi modificate de producător fără preîntâmpinare.

Testare Gratuită

Garantăm că vă puteți baza pe experiența TORECO pentru a vă ameliora toate dificultățile legate de: cheltuielile sporite, produse de curațare ineficiente etc. Noi avem soluții, iar ceea ce ne rămâne de făcut este să identificăm problemele reale cu care vă confruntați și să vă oferim posibilitea să testați gratuit produsele noastre vs alte produse.

Instalare Gratuită

Ne dorim ca instalarea (montarea) echipamentelor (dispenserelor) să fie o experiență cât mai plăcută pentru toți clienții noștri. Așa dar, asigurăm GRATUIT disponibilitatea echipei noastre de suport. Serviciul de instalare GRATUITĂ este valabil doar în momentul achiziției directe de la TORECO SRL.

Livrare Gratuită

PERSOANE JURIDICE: Produsele aflate în stoc vor ajunge la client în termen de 24-48 ore de la efectuarea comenzii. Serviciul este GRATUIT pe întreg teritoriul Republicii. // PERSOANE FIZICE: Pentru comenzi de la 500 lei Livrarea este GRATUITĂ în raza orașului Chișinău.