Dispenserul pentru săpun lichid - toate detaliile - Toreco

Dispenserul pentru săpun lichid – toate detaliile

dispenser sapun

Dispenserul pentru săpun lichid este un accesoriu obișnuit de uz atât casnic cât și în spațiile publice. Dispenserul este ușor și simplu de utilizat și întreținut: apăsați doar supapa și săpunul este stors pe mâini.

Avantajele dispenserelor de săpun lichid

După utilizarea săpunului obișnuit, apa se acumulează pe suportul de săpun, unde este un mediu prielnic pentru apariția ciupercilor și bacteriilor. Pentru a evita acest lucru, suportul de săpun trebuie păstrat constant curat și uscat, dar nu există întotdeauna o oportunitate pentru acest lucru. Pentru a reduce riscul bolilor de piele, tot mai mult se recomandă de folosit dispenserele pentru săpun lichid sau spumă.

Dispenserele pentru săpun lichid și spumă, pe care le puteți cumpăra în magazinul nostru online, au o serie de alte avantaje:

Economisirea săpunului

Când este presat, persoana primește cantitatea optimă de săpun necesară spălării mâinilor, iar mecanismul protejează produsul de scurgeri.

Grad sporit de igienă la spălarea mâinilor

Contactul fizic este minim: o singură apăsare suficientă pentru a obține o porție de săpun, nu mai trebuie să folosiți săpun solid, pe care se acumulează germeni și bacterii.

Ușor de utilizat

Este suficient să apăsați supapa (sau să plasați mâinile sub dispenserul electronic, cu sensori) și aveți în palme cantitatea necesară de săpun.

Gamă largă de culori clasice, tip de materiale și funcționalitate

Dispenserele TORK pentru săpun lichid și săpun spumă oferă o gamă de dispensere care se vor potrivi armonios chiar și în designul personalizat cu accente originale.

Informațiile practice din experiența noastră sunt cel mai bun instrument pentru a vă ajuta să găsiți rezolvarea provocărilor cu care vă confruntați.

Au apărut întrebări?

Info

Toată informația publicată pe site-ul www.toreco.md, inclusiv prețurile produselor, poartă caracter informational și nici într-un caz nu este o ofertă publică, definită de dispozițiile articolelor 681 și 805 ale Codului civil al R.M. Nr. 1107 din 06.06.2002. Pentru mai multe informații cu privire la stocuri și costul produselor, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: +373 22 829629. Parametrii și componența produsului pot fi modificate de producător fără preîntâmpinare.

Testare Gratuită

Garantăm că vă puteți baza pe experiența TORECO pentru a vă ameliora toate dificultățile legate de: cheltuielile sporite, produse de curațare ineficiente etc. Noi avem soluții, iar ceea ce ne rămâne de făcut este să identificăm problemele reale cu care vă confruntați și să vă oferim posibilitea să testați gratuit produsele noastre vs alte produse.

Instalare Gratuită

Ne dorim ca instalarea (montarea) echipamentelor (dispenserelor) să fie o experiență cât mai plăcută pentru toți clienții noștri. Așa dar, asigurăm GRATUIT disponibilitatea echipei noastre de suport. Serviciul de instalare GRATUITĂ este valabil doar în momentul achiziției directe de la TORECO SRL.

Livrare Gratuită

PERSOANE JURIDICE: Produsele aflate în stoc vor ajunge la client în termen de 24-48 ore de la efectuarea comenzii. Serviciul este GRATUIT pe întreg teritoriul Republicii. // PERSOANE FIZICE: Pentru comenzi de la 500 lei Livrarea este GRATUITĂ în raza orașului Chișinău.