Cum să scapi de murdăria de pe aragaz, hotă, cuptor cu microunde - Toreco

Cum să scapi de murdăria de pe aragaz, hotă, cuptor cu microunde

curata aragaz, hotă, cuptor cu microunde, detergent Chisinau, Moldova

În acest articol vei găsi sfaturile Specialistului și soluțiile potrivite despre cum poți curăța eficient aragazurile, hotele, cuptoarele, cuptoarele cu microunde și componentele acestora.

Aragazurile sunt fabricate din inox sau email și pot fi alimentate electric sau pe gaz, indiferent de materialul folosit la producție. Curățarea corectă a aragazului depinde foarte mult de materialul din care este fabricat. Înainte de a începe curățarea acestuia, se recomandă deconectarea lui de la sursele de alimentare. Folosește mănuși de menaj pentru a-ți proteja mâinile.

1) Aragazurile din inox sunt mai pretențioase decât cele din email, deoarece acestea se pot zgâria destul de ușor, iar amprentele sunt foarte vizibile, însă acest lucru nu trebuie să reprezinte o problemă.  

Pașii simpli prin care poți curăța ușor aragazurile de inox: 

  • Identifică modul în care sunt orientate liniile de pe inox. Acestea sunt verticale sau orizonate și pot fi văzute dacă te uiți atent la material. Este important ca atunci când cureți, să faci mișcările în direcția orientării acestora, pentru a evita provocarea zgârieturilor;
  • Îndepărtează resturile și murdăria ce se curăță ușor cu ajutorul unei lavete puțin umezită sau prin pulverizarea unei cantități mici de soluție universală, pe care o vei șterge cu un prosop de hârtie;
  • Alege o soluție specială pentru aragazuri și aplică pe suprafața aragazului. Poți lăsa câteva minute soluția să acționeze (conform recomandărilor din fișa tehnică), mai ales dacă murdăria s-a întărit deja;
  • Curăță apoi cu ajutorul unei lavete, dar îmbibată cu apă caldă;

2) Aragazele din email sunt mai rezistente decât cele de inox în ceea ce privește curățarea.

 Pașii simpli pentru curățarea aragazurilor din email:

  • Îndepărtează resturile și murdăria care se curăță ușor prin stergerea cu o laveta sau un burete și puțină apă;
  • Aplică o soluție de curățat pentru a îndepărta murdăria întărită, fiind posibilă și frecarea cu partea abrazivă a buretelui sau cu un spălător metalic profesional;  
  • Șterge soluția cu ajutorul unei lavete îmbibată în apă caldă.

În ambele cazuri, nu uita să te asiguri că soluția folosită a fost ștearsă și că aragazul este complet uscat înainte să-l conectezi la sursele de alimentare. În timp ce îl cureți, deschide geamul, astfel vei evita vaporii formați sa nu te afecteze sau să lase un miros deranjant.

3) Cuptorul (electric sau cel al aragazului) și cuptorul cu microunde sunt unul din locurile cele mai dificile de curățat. Pentru a putea scăpa de petele de grăsime și arsură, optează pentru o soluție specială recomandată de specialiști (aici nu este cazul să testezi tot felul de soluții din comert). Pentru rezultate cât mai bune, lasă timp de acțiune și apoi șterge totul cu o lavetă curată și apă caldă.

Curățarea aragazului (indiferent din ce material este fabricat), cuptoarelor, hotelor, cuptoarelor cu microunde, etc dar și a componentelor acestora nu este o bătaie de cap. Urmează sfaturile Specialistului Toreco din acest articol sau contactează (022) 111 070 / +373 79 101 222 și cu siguranță vei putea curăța eficient și rapid.

Pentru menținerea aragazelor, cuptoarelor, cuptoarelor cu microunde, etc curate este recomandat cât de des posibil să fie întreținute cu SaniActiv – detergent universal care curăță și dezinfectează totodată) pentru a evita depunerea murdăriei arse și grase în exces.

Produse Recomandate pentru curățarea și întreținerea aragazelor, hotelor, cuptoarelor cu microunde:

Au apărut întrebări?

Info

Toată informația publicată pe site-ul www.toreco.md, inclusiv prețurile produselor, poartă caracter informational și nici într-un caz nu este o ofertă publică, definită de dispozițiile articolelor 681 și 805 ale Codului civil al R.M. Nr. 1107 din 06.06.2002. Pentru mai multe informații cu privire la stocuri și costul produselor, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: +373 22 829629. Parametrii și componența produsului pot fi modificate de producător fără preîntâmpinare.

Testare Gratuită

Garantăm că vă puteți baza pe experiența TORECO pentru a vă ameliora toate dificultățile legate de: cheltuielile sporite, produse de curațare ineficiente etc. Noi avem soluții, iar ceea ce ne rămâne de făcut este să identificăm problemele reale cu care vă confruntați și să vă oferim posibilitea să testați gratuit produsele noastre vs alte produse.

Instalare Gratuită

Ne dorim ca instalarea (montarea) echipamentelor (dispenserelor) să fie o experiență cât mai plăcută pentru toți clienții noștri. Așa dar, asigurăm GRATUIT disponibilitatea echipei noastre de suport. Serviciul de instalare GRATUITĂ este valabil doar în momentul achiziției directe de la TORECO SRL.

Livrare Gratuită

PERSOANE JURIDICE: Produsele aflate în stoc vor ajunge la client în termen de 24-48 ore de la efectuarea comenzii. Serviciul este GRATUIT pe întreg teritoriul Republicii. // PERSOANE FIZICE: Pentru comenzi de la 500 lei Livrarea este GRATUITĂ în raza orașului Chișinău.