Ce este eticheta ecologică a UE: ECOLABEL? - Toreco

Ce este eticheta ecologică a UE: ECOLABEL?

detergenti, servetele, ecologie, certificat ecolabel, toreco, moldova, tork, ecolab

Eticheta ECOLABEL pe un produs înseamnă că acest produs a fost aprobat conform unui standard bazat pe studii științifice.

Produsele Certificate Ecolabel sunt produse care îndeplinesc criteriile de mediu și performanță stabilite de programul Ecolabel al Uniunii Europene. Acest program are ca scop reducerea impactului negativ al produselor asupra mediului înconjurător pe întregul lor ciclu de viață, de la producție la eliminare.

Înființată în 1992 și recunoscută în Europa și în întreaga lume, eticheta ecologică a UE este o etichetă de excelență ecologică acordată produselor și serviciilor care îndeplinesc standarde ridicate de mediu pe tot parcursul ciclului lor de viață: de la extracția materiei prime, la producție, distribuție și eliminare. Eticheta ecologică a UE promovează economia circulară, încurajând producătorii să genereze mai puține deșeuri și CO2 în timpul procesului de fabricație. Criteriile UE privind eticheta ecologică încurajează, de asemenea, companiile să dezvolte produse durabile, ușor de reparat și reciclat.

Produsele care poartă eticheta Ecolabel sunt mai prietenoase cu mediul decât produsele similare care nu au acest certificat. Pentru a obține certificarea Ecolabel, produsele trebuie să îndeplinească cerințe stricte în ceea ce privește utilizarea resurselor, reducerea emisiilor, siguranța pentru sănătate și mediu, reciclarea și durabilitatea.

Eticheta Ecolabel poate fi găsită pe o varietate de produse, inclusiv detergenți de curățare și întreținere, hârtie igienică, etc. Aceste produse certificate ECOLABEL pot fi  folosite fără echipamente speciale precum: mănuși și mască de protecție.

Și bineînțeles că în gama sortimentala a magazinului TORECO sunt produse certificate ECOLABEL:

Sursa: https://environment.ec.europa.eu/topics/circular-economy/eu-ecolabel-home_en

Au apărut întrebări?

Info

Toată informația publicată pe site-ul www.toreco.md, inclusiv prețurile produselor, poartă caracter informational și nici într-un caz nu este o ofertă publică, definită de dispozițiile articolelor 681 și 805 ale Codului civil al R.M. Nr. 1107 din 06.06.2002. Pentru mai multe informații cu privire la stocuri și costul produselor, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: +373 22 829629. Parametrii și componența produsului pot fi modificate de producător fără preîntâmpinare.

Testare Gratuită

Garantăm că vă puteți baza pe experiența TORECO pentru a vă ameliora toate dificultățile legate de: cheltuielile sporite, produse de curațare ineficiente etc. Noi avem soluții, iar ceea ce ne rămâne de făcut este să identificăm problemele reale cu care vă confruntați și să vă oferim posibilitea să testați gratuit produsele noastre vs alte produse.

Instalare Gratuită

Ne dorim ca instalarea (montarea) echipamentelor (dispenserelor) să fie o experiență cât mai plăcută pentru toți clienții noștri. Așa dar, asigurăm GRATUIT disponibilitatea echipei noastre de suport. Serviciul de instalare GRATUITĂ este valabil doar în momentul achiziției directe de la TORECO SRL.

Livrare Gratuită

PERSOANE JURIDICE: Produsele aflate în stoc vor ajunge la client în termen de 24-48 ore de la efectuarea comenzii. Serviciul este GRATUIT pe întreg teritoriul Republicii. // PERSOANE FIZICE: Pentru comenzi de la 500 lei Livrarea este GRATUITĂ în raza orașului Chișinău.