Amplasarea dispenserelor în unitatea de producție - Toreco

Amplasarea dispenserelor în unitatea de producție

dispensere, dozatoare, distribuitoare

1. Intrări și vestiare

Amplasați dezinfectant pentru mâini la intrarea în unitatea dumneavoastră, pentru angajați și vizitatori. Asigurați-vă că angajații se spală corespunzător pe mâini în momentul intrării în unitate. Vestiarele trebuie dotate cu cel puțin un dozator de săpun la fiecare două chiuvete. Amplasați dozatoare de prosoape de hârtie de capacitate mare și coșuri de gunoi acționate cu pedală lângă chiuvete.

2. Suprafețe atinse frecvent

Când spălarea mâinilor nu poate fi realizată, se poate folosi un dezinfectant dacă mâinile nu sunt vizibil murdare. Dozatoarele accesibile și vizibile din cadrul unității vor încuraja utilizarea de către angajați. Dacă un dozator nu poate fi montat pe un perete, utilizați un stativ portabil pentru igienizare.

3. Zone operaționale

Angajații trebuie să mențină întotdeauna o distanță corespunzătoare. Zonele pot fi marcate clar pentru a-i ghida pe angajați în timpul activității. Fiecare zonă trebuie să dispună de un acces facil la produsele pentru activitățile de producție și întreținere, precum și pentru curățarea suprafețelor și igiena mâinilor. Amplasarea în apropiere a dozatoarelor de lavete de hârtie va încuraja curățarea periodică a suprafețelor atinse frecvent și va reduce numărul deplasărilor angajaților pentru colectarea produselor.

4. Spațiul de producție secție/linii de producție

Multe suprafețe ale echipamentelor pot fi atinse frecvent, inclusiv interfețele operate prin ecrane tactile. Aceste ecrane trebuie dezinfectate periodic. Utilizarea dozatoarelor cu opțiuni flexibile de montare, inclusiv cu magneți, poate asigura disponibilitatea unei lavete hârtie curate în apropierea punctului de utilizare. Disponibilitatea lavetelor de hârtie încurajează curățarea periodică a suprafețelor.

5. Echipamentul și instrumentele operatorului/pentru întreținere

Este important ca personalul de întreținere să evite folosirea la comun a instrumentelor sau a materialelor, dacă acest lucru este posibil. Dispenserele portabile și individuale de lavete de hârtie sunt ușor de transportat către punctul de utilizare și pot fi alocate unui singur angajat, pentru a reduce contaminarea încrucișată.

6. Spații comune

Spațiile comune utilizate pentru pauze trebuie să fie echipate cu soluții de igienă cu acces ușor – inclusiv săpun, prosoape pentru mâini din hârtie, dezinfectant și lavete de hârtie pentru curățarea suprafețelor. Utilizați dozatoare de mare capacitate cu sistem de dozare bucată cu bucată, pentru a asigura disponibilitatea în timpul turelor și pentru a reduce contaminarea încrucișată, deoarece utilizatorul atinge doar produsul de care are nevoie. Amplasați dozatoarele în locuri ușor accesibile și la vedere pentru a încuraja o utilizare mai frecventă

Au apărut întrebări?

Info

Toată informația publicată pe site-ul www.toreco.md, inclusiv prețurile produselor, poartă caracter informational și nici într-un caz nu este o ofertă publică, definită de dispozițiile articolelor 681 și 805 ale Codului civil al R.M. Nr. 1107 din 06.06.2002. Pentru mai multe informații cu privire la stocuri și costul produselor, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: +373 22 829629. Parametrii și componența produsului pot fi modificate de producător fără preîntâmpinare.

Testare Gratuită

Garantăm că vă puteți baza pe experiența TORECO pentru a vă ameliora toate dificultățile legate de: cheltuielile sporite, produse de curațare ineficiente etc. Noi avem soluții, iar ceea ce ne rămâne de făcut este să identificăm problemele reale cu care vă confruntați și să vă oferim posibilitea să testați gratuit produsele noastre vs alte produse.

Instalare Gratuită

Ne dorim ca instalarea (montarea) echipamentelor (dispenserelor) să fie o experiență cât mai plăcută pentru toți clienții noștri. Așa dar, asigurăm GRATUIT disponibilitatea echipei noastre de suport. Serviciul de instalare GRATUITĂ este valabil doar în momentul achiziției directe de la TORECO SRL.

Livrare Gratuită

PERSOANE JURIDICE: Produsele aflate în stoc vor ajunge la client în termen de 24-48 ore de la efectuarea comenzii. Serviciul este GRATUIT pe întreg teritoriul Republicii. // PERSOANE FIZICE: Pentru comenzi de la 500 lei Livrarea este GRATUITĂ în raza orașului Chișinău.