[Video]: Detalii culinare cu stil: Cum șervețelele Tork LinStyle pot face sărbătorile tale speciale? - Toreco

[Video]: Detalii culinare cu stil: Cum șervețelele Tork LinStyle pot face sărbătorile tale speciale?

servetele pentru masa de sarbatoare, decor, tork, LinStyle, toreco, moldova, livrare gratuita

Când vine vorba de organizarea sărbătorilor, fiecare detaliu contează. Acesta este motivul pentru care șervețelele Tork LinStyle sunt o alegere de top pentru a adăuga un plus de eleganță și confort la mesele tale festive. Acest mic detaliu poate face o mare diferență!

De ce șervețelele Tork LinStyle sunt atât de speciale?

Confortul și absorbția: Cu șervețelele Tork LinStyle, nu trebuie să-ți faci griji cu privire la confortul mesei tale. Aceste șervețele sunt extrem de moi și absorbante, asigurându-te că toți invitații tăi se vor simți bineveniți.

Eleganța și designul: Gama de șervețele Tork LinStyle nu oferă doar confort, ci și eleganță. Design-ul lor sofisticat și culorile rafinate vor transforma masa ta într-o adevărată operă de artă.

Pentru mai multe informații priviți video-ul:

Subtitrare disponibilă în limba: română, rusă, engleză

Fiecare moment contează, așa că alege să faci din aceste momente niște amintiri frumoase.

Sărbătorile tale merită ceva special...

Au apărut întrebări?

Info

Toată informația publicată pe site-ul www.toreco.md, inclusiv prețurile produselor, poartă caracter informational și nici într-un caz nu este o ofertă publică, definită de dispozițiile articolelor 681 și 805 ale Codului civil al R.M. Nr. 1107 din 06.06.2002. Pentru mai multe informații cu privire la stocuri și costul produselor, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: +373 22 829629. Parametrii și componența produsului pot fi modificate de producător fără preîntâmpinare.

Testare Gratuită

Garantăm că vă puteți baza pe experiența TORECO pentru a vă ameliora toate dificultățile legate de: cheltuielile sporite, produse de curațare ineficiente etc. Noi avem soluții, iar ceea ce ne rămâne de făcut este să identificăm problemele reale cu care vă confruntați și să vă oferim posibilitea să testați gratuit produsele noastre vs alte produse.

Instalare Gratuită

Ne dorim ca instalarea (montarea) echipamentelor (dispenserelor) să fie o experiență cât mai plăcută pentru toți clienții noștri. Așa dar, asigurăm GRATUIT disponibilitatea echipei noastre de suport. Serviciul de instalare GRATUITĂ este valabil doar în momentul achiziției directe de la TORECO SRL.

Livrare Gratuită

PERSOANE JURIDICE: Produsele aflate în stoc vor ajunge la client în termen de 24-48 ore de la efectuarea comenzii. Serviciul este GRATUIT pe întreg teritoriul Republicii. // PERSOANE FIZICE: Pentru comenzi de la 500 lei Livrarea este GRATUITĂ în raza orașului Chișinău.