[Tutorial]: Iepurașul de Paște, din șervețele de masă Tork, LinStyle - Toreco

[Tutorial]: Iepurașul de Paște, din șervețele de masă Tork, LinStyle

servetele tork lin style paste fericit moldova chisianu toreco

Transformarea mesei de Paște cu șervețelele Tork, LinStyle și Iepurașul de Paște

Bucurați-vă de o masă de Paște impresionantă și plină de emoții cu șervețelele Tork, LinStyle și Iepurașul de Paște. În doar câțiva pași simpli, vă puteți decora masa cu șervețelele drăguțe și jucaușe sub formă de iepurași. Această idee minunată va adăuga emoție și atmosferă de sărbătoare la masa ta de Paște, atât pentru oaspeți, cât și pentru membrii familiei.

Bucurați-vă de o masă de Paște impresionantă și plină de emoții cu șervețelele Tork, LinStyle și Iepurașul de Paște.

Pentru această decorare simplă, recomandăm utilizarea șervețelelor LinStyle Tork, disponibile într-o gamă variată de culori. Plierea iepurașilor de Paște durează doar aproximativ 60 de secunde, dar efectul final va fi impresionant.

Urmați instrucțiunile pas cu pas pentru a crea șervețelele Iepurașului de Paște și transformați instantaneu aspectul întregii mese de Paște.

Deci, să începem:

1. Aranjați șervețelul cu fața în jos

2. Pliați-l în jumătate pe diagonală

3. Începeți să-l rulați din colț (din acest punct)

4. Rulați șervețelul până la capăt în formă de tub

5. Înfășurați un ou fiert tare. Șervețelul trebuie să se potrivească perfect cu el

6. Fixați-l cu bandă sau frânghie

Bucurați-vă de o masă de Paște impresionantă și plină de emoții cu șervețelele Tork, LinStyle și Iepurașul de Paște.

Pentru această decorare simplă, recomandăm utilizarea șervețelelor LinStyle Tork, disponibile într-o gamă variată de culori:

Garantăm că vor adăuga o notă specială de distracție și bucurie la masa de Paște.

Au apărut întrebări?

Info

Toată informația publicată pe site-ul www.toreco.md, inclusiv prețurile produselor, poartă caracter informational și nici într-un caz nu este o ofertă publică, definită de dispozițiile articolelor 681 și 805 ale Codului civil al R.M. Nr. 1107 din 06.06.2002. Pentru mai multe informații cu privire la stocuri și costul produselor, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: +373 22 829629. Parametrii și componența produsului pot fi modificate de producător fără preîntâmpinare.

Testare Gratuită

Garantăm că vă puteți baza pe experiența TORECO pentru a vă ameliora toate dificultățile legate de: cheltuielile sporite, produse de curațare ineficiente etc. Noi avem soluții, iar ceea ce ne rămâne de făcut este să identificăm problemele reale cu care vă confruntați și să vă oferim posibilitea să testați gratuit produsele noastre vs alte produse.

Instalare Gratuită

Ne dorim ca instalarea (montarea) echipamentelor (dispenserelor) să fie o experiență cât mai plăcută pentru toți clienții noștri. Așa dar, asigurăm GRATUIT disponibilitatea echipei noastre de suport. Serviciul de instalare GRATUITĂ este valabil doar în momentul achiziției directe de la TORECO SRL.

Livrare Gratuită

PERSOANE JURIDICE: Produsele aflate în stoc vor ajunge la client în termen de 24-48 ore de la efectuarea comenzii. Serviciul este GRATUIT pe întreg teritoriul Republicii. // PERSOANE FIZICE: Pentru comenzi de la 500 lei Livrarea este GRATUITĂ în raza orașului Chișinău.