Tipurile dispenserelor pentru săpun lichid - Toreco

Tipurile dispenserelor pentru săpun lichid

dispenser sapun lichid tork moldova

Dispenserul de săpun lichid este un accesoriu comun de uz casnic care se găsește adesea nu numai în locuri publice, ci și în viața de zi cu zi. Dispozitivul este ușor și simplu de utilizat: trebuie doar să apăsați supapa, iar produsul este stors pe mâini.

Avantajele dozatoarelor de săpun lichid

După utilizarea săpunului obișnuit, apa se acumulează în săpunieră, care este un mediu favorabil pentru apariția ciupercilor și bacteriilor în ea.

Pentru a evita acest lucru, săpuniera trebuie păstrată în permanență curată și uscată, dar acest lucru nu este întotdeauna posibil.

Pentru a reduce riscul bolilor de piele, tot mai multe persoane preferă dozatoarele de săpun lichid.

Dozatoarele de săpun lichid, pe care le găsiți în magazinul nostru online, au o serie de alte avantaje:

Economisirea săpunului

Când este apăsată supapa, o persoană primește cantitatea optimă de produs necesară pentru spălarea mâinilor, iar mecanismul protejează produsul de scurgeri.

Grad mai mare de igienă la spălarea mâinilor

Contactul fizic este redus la minimum: o singură apăsare este suficientă pentru a obține o porție de săpun sau dezinfectant, nu mai este nevoie să folosiți săpunul, care acumulează germeni și bacterii.

Ușurință în utilizare

Este suficient să apăsați supapa sau să apropiați mâinile la dozatorul cu senzor și aveți o porțiune din produs.

Selecție mare de soluții de proiectare

Astăzi, producătorii de dozatoare de săpun oferă o gamă largă de dispozitive care se vor potrivi armonios chiar și în cel mai original design.

Tipuri de dozatoare pentru săpun lichid

Conform principiului de acțiune, se disting 3 categorii principale:

Mecanice

Cel mai comun tip de dozatoare de săpun lichid. Pentru a primi săpunul, este suficient să apăsați supapa. Este instalat în multe locuri publice: în cafenele, restaurante, cinematografe.

Cotiere

Aparține unei varietăți de dozatoare manuale, iar o porție de săpun poate fi obținută prin apăsarea pârghiei cu cotul. Cel mai des este folosit în locurile în care există o cerință sporită de igienă, de exemplu, în instituțiile medicale.

Cu senzor

Pentru a primi produsul, nu este nevoie să apăsați supapa: este suficient să vă apropiați mâinile de dozator. Deoarece contactul fizic este exclus, riscul apariției germenilor pe mâini este redus la minimum. Acest tip de dispozitiv poate fi găsit în centrele comerciale și de afaceri, precum și în alte locuri publice.

Magazinul nostru online https://toreco.md/ oferă o gamă largă de produse chimice de uz casnic și diverse accesorii de uz casnic. Catalogul nostru conține o gamă largă de dozatoare pentru săpun lichid și dezinfectant. Întotdeauna disponibile:

  • Dozator automat pentru sapun lichid;
  • Dozatoare din plastic pentru săpun lichid;
  • Dozatoare de săpun lichid din oțel inoxidabil;
  • Dozatoare din metal;
  • Dozatoare de perete pentru săpun lichid;
  • Senzoriale și alte tipuri de dozatoare de săpun lichid;
  • Suporturi pentru dozatoare.

Au apărut întrebări?

Info

Toată informația publicată pe site-ul www.toreco.md, inclusiv prețurile produselor, poartă caracter informational și nici într-un caz nu este o ofertă publică, definită de dispozițiile articolelor 681 și 805 ale Codului civil al R.M. Nr. 1107 din 06.06.2002. Pentru mai multe informații cu privire la stocuri și costul produselor, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: +373 22 829629. Parametrii și componența produsului pot fi modificate de producător fără preîntâmpinare.

Testare Gratuită

Garantăm că vă puteți baza pe experiența TORECO pentru a vă ameliora toate dificultățile legate de: cheltuielile sporite, produse de curațare ineficiente etc. Noi avem soluții, iar ceea ce ne rămâne de făcut este să identificăm problemele reale cu care vă confruntați și să vă oferim posibilitea să testați gratuit produsele noastre vs alte produse.

Instalare Gratuită

Ne dorim ca instalarea (montarea) echipamentelor (dispenserelor) să fie o experiență cât mai plăcută pentru toți clienții noștri. Așa dar, asigurăm GRATUIT disponibilitatea echipei noastre de suport. Serviciul de instalare GRATUITĂ este valabil doar în momentul achiziției directe de la TORECO SRL.

Livrare Gratuită

PERSOANE JURIDICE: Produsele aflate în stoc vor ajunge la client în termen de 24-48 ore de la efectuarea comenzii. Serviciul este GRATUIT pe întreg teritoriul Republicii. // PERSOANE FIZICE: Pentru comenzi de la 500 lei Livrarea este GRATUITĂ în raza orașului Chișinău.