Subliniați-vă personalitatea. Vorbiți despre afacerea Dvs. - Toreco

Subliniați-vă personalitatea. Vorbiți despre afacerea Dvs.

dispenser Xpressnap

Tork Xpressnap este singurul dispenser de șervețele care reduce consumul de șervețele și este compatibil cu un instrument simplu și de sinestătător pentru crearea de mesaje de marketing. Puteți crea și posta instantaneu mesaje de marketing pe rețelele de socializare sau le puteți imprima și plasa în ferestrele publicitare ale dispenserului.

Crearea unui anunț este simplă. Efectuați 4 pași simpli:

1. Alcătuiți mesajul / informația

2. Alegeți imaginea și creați propriul template

3. Inserați designul în buzunarul/fereastra specială

4. Demonstrați-vă oferta în magazin pe masă sau redirecționați clienții într-o rețea socială!

Tork Xpressnap contribuie la atingerea obiectivelor de afaceri în următoarele trei direcții.

1) Prezența în Social media

78% dintre vizitatorii restaurantelor din formatul “fast casual” urmăresc materialele legate de restaurant și publicate în rețelele sociale.

Utilizați-l pentru a crea un mesaj unic și postați-l direct pe rețelele de socializare pentru a atrage mai mulți vizitatori în localul dvs. (de exemplu prin QR-code)

2) Apel Personal

62% dintre clienți au mai multe șanse să vină din nou la localul dvs. dacă simt o abordare individuală.

Utilizați-l pentru a spune despre istoria restaurantului dvs., participarea la viața societății sau oferte speciale. Acest lucru vă permite să construiți loialitatea clienților.

3) Demonstrarea ofertelor

21% dintre vizitatorii restaurantului au mai multe șanse să cheltuiască mai mult decât au planificat, având în vedere ofertele de publicitate atractive plasate pe masă, de exemplu, imagini ale unui nou aperitiv, băutură sau desert. Atrageți-le atenția cu propriile mesaje create.

Au apărut întrebări?

Info

Toată informația publicată pe site-ul www.toreco.md, inclusiv prețurile produselor, poartă caracter informational și nici într-un caz nu este o ofertă publică, definită de dispozițiile articolelor 681 și 805 ale Codului civil al R.M. Nr. 1107 din 06.06.2002. Pentru mai multe informații cu privire la stocuri și costul produselor, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: +373 22 829629. Parametrii și componența produsului pot fi modificate de producător fără preîntâmpinare.

Testare Gratuită

Garantăm că vă puteți baza pe experiența TORECO pentru a vă ameliora toate dificultățile legate de: cheltuielile sporite, produse de curațare ineficiente etc. Noi avem soluții, iar ceea ce ne rămâne de făcut este să identificăm problemele reale cu care vă confruntați și să vă oferim posibilitea să testați gratuit produsele noastre vs alte produse.

Instalare Gratuită

Ne dorim ca instalarea (montarea) echipamentelor (dispenserelor) să fie o experiență cât mai plăcută pentru toți clienții noștri. Așa dar, asigurăm GRATUIT disponibilitatea echipei noastre de suport. Serviciul de instalare GRATUITĂ este valabil doar în momentul achiziției directe de la TORECO SRL.

Livrare Gratuită

PERSOANE JURIDICE: Produsele aflate în stoc vor ajunge la client în termen de 24-48 ore de la efectuarea comenzii. Serviciul este GRATUIT pe întreg teritoriul Republicii. // PERSOANE FIZICE: Pentru comenzi de la 500 lei Livrarea este GRATUITĂ în raza orașului Chișinău.