Soluții mai inteligente pentru șervețele de masă - Toreco

Soluții mai inteligente pentru șervețele de masă

dispenser servetele de masa

Potrivire perfectă pentru zilele aglomerate

O zi aglomerată într-un restaurant este o zi bună – însă este nevoie de multă eficiență, totul trebuie să meargă perfect, pentru a putea oferi experiența plăcută pe care o așteaptă oaspeții dumneavoastră. Aveți nevoie de soluții fiabile și inteligente pentru a vă ajuta să realizați mai multe cu mai puțin, având în vedere că timpul, spațiul și atenția personalului sunt la mare căutare.  

Tork Xpressnap Fit este cea mai recentă inovație

Un sistem de dozare a șervețelelor de masă proiectat pentru a economisi timp și spațiu. Este suficient de compact încât să încapă chiar și în cele mai aglomerate medii, necesită mai puține reîncărcări și reduce risipa. Tork Xpressnap Fit vă permite să vă concentrați asupra a ceea ce contează cu adevărat: oaspeții dumneavoastră.

De ce dispenserul pentru șervețele – Xpressnap Fit?

  • Economisiți timp. Deservește aproape de 2 ori mai mulți oaspeți între reîncărcări, astfel încât să petreceți mai puțin timp pentru reîncărcarea cu șervețele
  • Economisește spațiu. Un șervețel la dimensiuni întregi este împăturit pentru a se potrivi în dozatorul care ocupă un spațiu mic, ceea ce asigură o mai bună utilizare a spațiului valoros
  • Produce mai puține deșeuri. Reduce numărul șervețelelor neutilizate aruncate cu mai mult de 50%
  • Încărcare simplă. Pentru o încărcare ușoară a dozatorului cu rezerve noi, o plăcuță se blochează în poziția inferioară atunci când dozatorul pentru mese este deschis.
  • Pornire simplă. Plierea specială facilitează apucarea primului șervețel după reîncărcarea dozatorului.
  • Indicator de nivel. Arată momentul când este necesară reîncărcarea, asigurând astfel o disponibilitate 100% a șervețelelor. Nu veți mai rămâne fără șervețele în orele de vârf ale zilei.

Au apărut întrebări?

Info

Toată informația publicată pe site-ul www.toreco.md, inclusiv prețurile produselor, poartă caracter informational și nici într-un caz nu este o ofertă publică, definită de dispozițiile articolelor 681 și 805 ale Codului civil al R.M. Nr. 1107 din 06.06.2002. Pentru mai multe informații cu privire la stocuri și costul produselor, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: +373 22 829629. Parametrii și componența produsului pot fi modificate de producător fără preîntâmpinare.

Testare Gratuită

Garantăm că vă puteți baza pe experiența TORECO pentru a vă ameliora toate dificultățile legate de: cheltuielile sporite, produse de curațare ineficiente etc. Noi avem soluții, iar ceea ce ne rămâne de făcut este să identificăm problemele reale cu care vă confruntați și să vă oferim posibilitea să testați gratuit produsele noastre vs alte produse.

Instalare Gratuită

Ne dorim ca instalarea (montarea) echipamentelor (dispenserelor) să fie o experiență cât mai plăcută pentru toți clienții noștri. Așa dar, asigurăm GRATUIT disponibilitatea echipei noastre de suport. Serviciul de instalare GRATUITĂ este valabil doar în momentul achiziției directe de la TORECO SRL.

Livrare Gratuită

PERSOANE JURIDICE: Produsele aflate în stoc vor ajunge la client în termen de 24-48 ore de la efectuarea comenzii. Serviciul este GRATUIT pe întreg teritoriul Republicii. // PERSOANE FIZICE: Pentru comenzi de la 500 lei Livrarea este GRATUITĂ în raza orașului Chișinău.