Rugina [studiu de caz]: Sfat pentru curățarea și întreținerea obiectelor din metale - Toreco

Rugina [studiu de caz]: Sfat pentru curățarea și întreținerea obiectelor din metale

rugina

De ce să lăsați petele de rugină să vă distrugă lucrurile, când este atât de ușor să le îndepărtați cu produsul potrivit?

Compania “YEP SRL”, este o companie care se ocupă de fabricarea pâinii și a produselor proaspete de patiserie.

De ceva timp se confruntau cu o problemă: rugina de pe utilajele și ustensilele din inox.

Au încercat atât metode tradiționale cât și o varietate de produse pentru înlăturarea ruginii, însă nu s-a ajuns la rezultatul așteptat.

Compania “YEP SRL”, s-a adresat la TORECO cu această problemă – noi am găsit soluția pe măsura problemei.

Colegul nostru a propus spre testare produsul Helios Brillant. Rezultatul dorit a fost obținut după prima aplicare, ceea ce a surprins clientul 🙂

HELIOS BRILLANT – este un agent de curățare pentru suprafețe ceramice și otel inoxidabil care curăță și întreține toate suprafețele din metal, cum ar fi oțelul inoxidabil, crom, cupru, nichel și alamă.

Produsul este de asemenea potrivit pentru înlăturarea petelor de pe suprafețele ceramice rezistente la acid. Helios Brillant înlătură de asemenea abraziunea metalică de pe vasele de porțelan și lasă o suprafață strălucitoare.

Zona de aplicare: Pentru suprafețe ceramice și pentru curățarea tuturor suprafețelor din oțel inoxidabil, crom, cupru, alamă și email rezistent la acizi.

Performanță: Înlăturarea excelentă a petelor de pe suprafețele ceramice și suprafețele din oțel inoxidabil, oferă suprafețe curate și strălucitoare.

Eficiență: Înlăturarea rapidă a petelor datorită utilizarii produsului nediluat.

Siguranță: Bazat pe o selecție de ingrediente, este blând cu suprafețele metalice

Propietăți: fără parfum, fără clor, ecologic, anticalcar, abraziv, redă strălucirea, fără silicon, ajută la îndepărtarea diverselor pete, elimină petele persistente, curăță și întreține toate suprafețele din metal

Instrucțiuni de utilizare:

1. Nu amestecați cu alte produse în afară de apă

2. Este recomandat să testați în prealabil (într-un loc ferit)

3. Purtați echipament adecvat de protecție în timpul utilizării produsului

4. Agitați produsul înainte de utilizare

5. Aplicați Helios Brillant nediluat cu moderație direct pe suprafață sau pe o lavetă moale

6. Ștergeți cu o laveta care nu lasă urme/scame. Pe suprafețele poroase, ștergeți în direcția porozității.

7. Clătiți cu apă curată și ștergeți cu o cârpă uscată

8. Et voilà

Doar pentru uz profesional!

Fișele tehnice de securitate sunt disponibile la cerere.

Notă:

Acum, după tratarea urmelor de rugină sau alt tip de murdărie cu Helios Brillant se recomandă un alt produs pentru întreținere – Chromol.

Chromol – menține și protejează suprafețele din oțel inoxidabil, lasă o peliculă de protecție care previne re-murdărirea. Îndepărtează delicat amprentele, petele de apă și alte urme usor aderente.

Zona de utilizare: Pentru întreținerea oțelului inoxidabil; de exemplu pentru dulapuri și rafturi, pereți, lifturi, suprafața exterioară a mașinii de spălat vase și a frigiderului, mașini de gătit, hote de bucătărie.

Performanță: Protejează suprafețele din oțel inoxidabil de petele de apă, grăsimi și amprente.
Siguranță: O combinatie specială de uleiuri formează o peliulă de protecție uniformă pe suprăfața pe care se aplică pentru a preveni re-murdărirea.
Eficiență: Suprafețele tratate pot fi curățate cu ușurință.

Instructiuni de utilizare:

1. Înainte de a utiliza Chromol, curațați suprafața cu un detergent universal.

2. Aplicați Chromol nediluat pe o cârpa moale sau pulverizați direct pe suprafața uscată.

3. Apoi, ștergeți cu o cârpă ce nu lasă scame.

4. Nu necesită clătire.

5. Et voilà

Informațiile practice din experiența noastră sunt cel mai bun instrument pentru a vă ajuta să găsiți rezolvarea provocărilor cu care vă confruntați.

Au apărut întrebări?

Info

Toată informația publicată pe site-ul www.toreco.md, inclusiv prețurile produselor, poartă caracter informational și nici într-un caz nu este o ofertă publică, definită de dispozițiile articolelor 681 și 805 ale Codului civil al R.M. Nr. 1107 din 06.06.2002. Pentru mai multe informații cu privire la stocuri și costul produselor, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: +373 22 829629. Parametrii și componența produsului pot fi modificate de producător fără preîntâmpinare.

Testare Gratuită

Garantăm că vă puteți baza pe experiența TORECO pentru a vă ameliora toate dificultățile legate de: cheltuielile sporite, produse de curațare ineficiente etc. Noi avem soluții, iar ceea ce ne rămâne de făcut este să identificăm problemele reale cu care vă confruntați și să vă oferim posibilitea să testați gratuit produsele noastre vs alte produse.

Instalare Gratuită

Ne dorim ca instalarea (montarea) echipamentelor (dispenserelor) să fie o experiență cât mai plăcută pentru toți clienții noștri. Așa dar, asigurăm GRATUIT disponibilitatea echipei noastre de suport. Serviciul de instalare GRATUITĂ este valabil doar în momentul achiziției directe de la TORECO SRL.

Livrare Gratuită

PERSOANE JURIDICE: Produsele aflate în stoc vor ajunge la client în termen de 24-48 ore de la efectuarea comenzii. Serviciul este GRATUIT pe întreg teritoriul Republicii. // PERSOANE FIZICE: Pentru comenzi de la 500 lei Livrarea este GRATUITĂ în raza orașului Chișinău.