Reduceţi consumul de hârtie igienică; încercaţi dispenserele Tork SmartOne - Toreco

Reduceţi consumul de hârtie igienică; încercaţi dispenserele Tork SmartOne

dispenser hartie igienica

Reducând risipa, veţi folosi hârtia eficient

Eliminaţi risipa de hârtie igienică cauzată de dozatoarele tradiţionale cu role jumbo. Sistemul Tork SmartOne cu hârtie igienică tip rolă are un design durabil, cu extracţie centrală, prin care se eliberează câte o singură porție de hârtie necontaminată, asigurând o igienă mai bună, fiind rezistent la vandalism şi reducând consumul cu până la 40%.   Statistici rezultate dintr-o cercetare internă, realizată pe 7729 utilizatori din Europa. Dozatorul tradiţional cu role maxi jumbo vs. Dozatorul Tork SmartOne Twin Mini. Consum redus în metri pătraţi folosiţi per vizită. Dozatorul cu role maxi jumbo 13,6 dm2, Tork SmartOne Twin Mini: 8,2 dm2.

Caracteristici de bază ale Tork SmartOne

  • Tehnologie SmartCore – cel mai convenabil mod de a îndepărta tubul
  • Dezintegrarea rapidă şi consumul scăzut reduc la minim riscul de înfundare a ţevilor de scurgere
  • Sistem complet închis, pentru igienă maximă
  • Material durabil şi design solid, rezistent la vandalism
  • Hârtie acreditată cu eticheta ecologică UE

Dozatoarele sigilate permit reaprovizionarea în grupurile sanitare fără riscul ca rolele să ajună în vasele de toaletă. Datorită acestora, poate fi utilizată toaletă în mod civilizat.

Au apărut întrebări?

Info

Toată informația publicată pe site-ul www.toreco.md, inclusiv prețurile produselor, poartă caracter informational și nici într-un caz nu este o ofertă publică, definită de dispozițiile articolelor 681 și 805 ale Codului civil al R.M. Nr. 1107 din 06.06.2002. Pentru mai multe informații cu privire la stocuri și costul produselor, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: +373 22 829629. Parametrii și componența produsului pot fi modificate de producător fără preîntâmpinare.

Testare Gratuită

Garantăm că vă puteți baza pe experiența TORECO pentru a vă ameliora toate dificultățile legate de: cheltuielile sporite, produse de curațare ineficiente etc. Noi avem soluții, iar ceea ce ne rămâne de făcut este să identificăm problemele reale cu care vă confruntați și să vă oferim posibilitea să testați gratuit produsele noastre vs alte produse.

Instalare Gratuită

Ne dorim ca instalarea (montarea) echipamentelor (dispenserelor) să fie o experiență cât mai plăcută pentru toți clienții noștri. Așa dar, asigurăm GRATUIT disponibilitatea echipei noastre de suport. Serviciul de instalare GRATUITĂ este valabil doar în momentul achiziției directe de la TORECO SRL.

Livrare Gratuită

PERSOANE JURIDICE: Produsele aflate în stoc vor ajunge la client în termen de 24-48 ore de la efectuarea comenzii. Serviciul este GRATUIT pe întreg teritoriul Republicii. // PERSOANE FIZICE: Pentru comenzi de la 500 lei Livrarea este GRATUITĂ în raza orașului Chișinău.