Recomandări de plasare a dispenselor în bucătăria restaurantului - Toreco

Recomandări de plasare a dispenselor în bucătăria restaurantului

dipensere bucatarie, sapun, prosoape, servetele

Stații de spălare a mâinilor:

Zonele de preparare a alimentelor și de bar ar trebui să aibă un număr suficient de chiuvete pentru spălarea mâinilor, utilizate numai pentru igiena mâinilor. Fiecare stație de spălare ar trebui să fie echipată cu dozatoare de săpun și prosoape de hârtie, precum și un coș de gunoi acționat cu piciorul.

Stații de lucru:

Accesul facil la produsele de curățare este o modalitate simplă de a menține igiena. Recomandăm dozatoare mici sau portabile pentru aceste spații aglomerate.

Ieșirea din bucătărie:

Personalul trebuie adesea să folosească un ștergător sau un prosop în zona de luat masa. Plasarea unui dozator de prosoape de unică folosință groase, albe, lângă ușa bucătăriei permite accesul ușor.

Coșuri:

Puneți-le la îndemână pentru un acces ușor. Coșurile de gunoi trebuie să aibă întotdeauna un capac.

Au apărut întrebări?

Info

Toată informația publicată pe site-ul www.toreco.md, inclusiv prețurile produselor, poartă caracter informational și nici într-un caz nu este o ofertă publică, definită de dispozițiile articolelor 681 și 805 ale Codului civil al R.M. Nr. 1107 din 06.06.2002. Pentru mai multe informații cu privire la stocuri și costul produselor, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: +373 22 829629. Parametrii și componența produsului pot fi modificate de producător fără preîntâmpinare.

Testare Gratuită

Garantăm că vă puteți baza pe experiența TORECO pentru a vă ameliora toate dificultățile legate de: cheltuielile sporite, produse de curațare ineficiente etc. Noi avem soluții, iar ceea ce ne rămâne de făcut este să identificăm problemele reale cu care vă confruntați și să vă oferim posibilitea să testați gratuit produsele noastre vs alte produse.

Instalare Gratuită

Ne dorim ca instalarea (montarea) echipamentelor (dispenserelor) să fie o experiență cât mai plăcută pentru toți clienții noștri. Așa dar, asigurăm GRATUIT disponibilitatea echipei noastre de suport. Serviciul de instalare GRATUITĂ este valabil doar în momentul achiziției directe de la TORECO SRL.

Livrare Gratuită

PERSOANE JURIDICE: Produsele aflate în stoc vor ajunge la client în termen de 24-48 ore de la efectuarea comenzii. Serviciul este GRATUIT pe întreg teritoriul Republicii. // PERSOANE FIZICE: Pentru comenzi de la 500 lei Livrarea este GRATUITĂ în raza orașului Chișinău.