Stații de spălare a mâinilor:
Zonele de preparare a alimentelor și de bar ar trebui să aibă un număr suficient de chiuvete pentru spălarea mâinilor, utilizate numai pentru igiena mâinilor. Fiecare stație de spălare ar trebui să fie echipată cu dozatoare de săpun și prosoape de hârtie, precum și un coș de gunoi acționat cu piciorul.
Stații de lucru:
Accesul facil la produsele de curățare este o modalitate simplă de a menține igiena. Recomandăm dozatoare mici sau portabile pentru aceste spații aglomerate.
Ieșirea din bucătărie:
Personalul trebuie adesea să folosească un ștergător sau un prosop în zona de luat masa. Plasarea unui dozator de prosoape de unică folosință groase, albe, lângă ușa bucătăriei permite accesul ușor.
Coșuri:
Puneți-le la îndemână pentru un acces ușor. Coșurile de gunoi trebuie să aibă întotdeauna un capac.