Lași capacul la toaleta ridicat? Atunci ai spectacol de artificii! - Toreco

Lași capacul la toaleta ridicat? Atunci ai spectacol de artificii!

toaleta, wc, germeni, bacterii, dezinfectant, curatare baie, detergent, chisinau, moldova

Igiena – cel mai important aspect atunci când folosim toaleta.

Studiul Universității din Leeds, arată prin fotografii făcute la mare viteză ce se întâmplă atunci când o toaletă este spălată cu capacul ridicat.

Răspunsul la întrebare: De ce ar trebui să închideți întotdeauna capacul? Este evident!

Explozia sau mai bine spus adevăratul spectacolul de artificii ale gemenilor și bacteriilor au fost capturate pe camera care arată modul în care particulele sunt răspândite atunci când capacul este ridicat.

toaleta, wc, germeni, bacterii, dezinfectant, curatare baie, detergent, chisinau, moldova

Important! Capacul trebuie închis înainte de-a trage apa, pentru ca stropii din apa contaminată cu bacterii să nu să se împrăștie și pe alte suprafețe, precum faianța: hainele sau alte lucruri din jur.

În plus, ținând capacul deschis poți preveni micile accidente neplăcute cu obiecte căzute în apă!

Gestul de-a închide capacul vasului de wc înainte de-a trage apa este un aspect extrem de important din capitolul igienă!

Recomandări:

Pentru a menține sub control igiena toaletelor acasă la noi, în vacanță, la un local sau la o toaletă publică, Toreco sfătuiește și îi îndemană pe toți să efectueze o rutină simplă din trei etape:

1) Închideți capacul înainte de-a trage apa pentru a preveni răspândirea germenilor.

2) Asigurați-vă că utilizați un produse de curățare a toaletei care îndepărtează calcarul, care distrug germenii, precum și dezinfectarea pentru a menține igiena finală.

3) Purtați mănuși în timp ce curățați pentru o protecție suplimentară și spălați-vă mâinile la final.

Stiați că?

Serviciul “sfatul specialistului by toreco” este absolut gratuit: consultație telefonică, consultație video – viber, whatsapp, deplasarea la fața locului.

Au apărut întrebări?

Info

Toată informația publicată pe site-ul www.toreco.md, inclusiv prețurile produselor, poartă caracter informational și nici într-un caz nu este o ofertă publică, definită de dispozițiile articolelor 681 și 805 ale Codului civil al R.M. Nr. 1107 din 06.06.2002. Pentru mai multe informații cu privire la stocuri și costul produselor, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: +373 22 829629. Parametrii și componența produsului pot fi modificate de producător fără preîntâmpinare.

Testare Gratuită

Garantăm că vă puteți baza pe experiența TORECO pentru a vă ameliora toate dificultățile legate de: cheltuielile sporite, produse de curațare ineficiente etc. Noi avem soluții, iar ceea ce ne rămâne de făcut este să identificăm problemele reale cu care vă confruntați și să vă oferim posibilitea să testați gratuit produsele noastre vs alte produse.

Instalare Gratuită

Ne dorim ca instalarea (montarea) echipamentelor (dispenserelor) să fie o experiență cât mai plăcută pentru toți clienții noștri. Așa dar, asigurăm GRATUIT disponibilitatea echipei noastre de suport. Serviciul de instalare GRATUITĂ este valabil doar în momentul achiziției directe de la TORECO SRL.

Livrare Gratuită

PERSOANE JURIDICE: Produsele aflate în stoc vor ajunge la client în termen de 24-48 ore de la efectuarea comenzii. Serviciul este GRATUIT pe întreg teritoriul Republicii. // PERSOANE FIZICE: Pentru comenzi de la 500 lei Livrarea este GRATUITĂ în raza orașului Chișinău.