Închiriază tomberoane pentru evenimente, concerte, expoziții în Moldova! - Toreco

Închiriază tomberoane pentru evenimente, concerte, expoziții în Moldova!

chirie, arenda tomberoane pentru concerte, evenimente, spectacole in moldova de la toreco

Cu toate că organizarea unor sărbători și evenimente mai mici sau mai mari poate fi extrem de distractivă, deșeurilor rezultate poate fi o adevărată provocare.

Dar nu mai trebuie să-ți faci griji în privința acestui aspect!

Toreco are lansat serviciul de închiriere a tomberoanelor în Moldova, “EVENTS WASTE MANAGEMENT”, de la mici evenimente cu durată de 1 zi până la festivaluri cu durată nelimitată de zile care găzduiesc sute și mii de oameni.

chirie, arenda tomberoane pentru concerte, evenimente, spectacole in moldova de la toreco

Tot sprijinul nostru este conceput pentru a vă asigura că locul evenimentului Dvs., arată la fel de curat după eveniment ca înainte de eveniment.

Simplu și comod

Facem experiența Dumneavoastră în organizarea evenimentelor cât mai simplă și comodă posibil. Cu serviciul nostru de închiriere a tomberoanelor, puteți uita de grija gunoaielor aruncate peste tot, și vă concentrați pe organizarea și realizarea evenimentului. Echipa noastră poate livra tomberoanele la destinație, sau este opțiunea și de Pick-up.

Flexibilitate și personalizare

Înțelegem că fiecare eveniment este unic și are cerințe specifice. De aceea, oferim o gamă variată de tomberoane, de diferite dimensiuni, pentru a ne adapta nevoilor Dumneavoastră. Indiferent dacă organizați o petrecere mică sau un eveniment mare într-un spațiu deschis, avem soluții de închiriere care se potrivesc perfect. Echipa noastră de profesioniști te va ajuta să alegi tomberonul potrivit și vă va sfătui în privința gestionării deșeurilor.

Responsabilitate ecologică

Suntem conștienți de importanța protejării mediului înconjurător și a gestionării corecte a deșeurilor. De aceea, toate tomberoanele noastre sunt destinate pentru a asigura o colectare eficientă și igienică a deșeurilor. Tomberoane pot fi atât personalizate cu stickere pentru colectarea selectivă a deșeurilor: sticlă, plastic, hârtie și carton, deșeuri menajere, etc, cât și fără personalizare.

Cu serviciul de închiriere a tomberoanelor de la Toreco, organizarea evenimentelor și sărbătorilor în Chișinău și în toată Moldova devine mult mai ușoară și mai curată.

Contactează-ne astăzi și aflați cum putem transforma evenimentul Dumneavoatră într-o experiență fără griji, ecologică și curată!

Au apărut întrebări?

Info

Toată informația publicată pe site-ul www.toreco.md, inclusiv prețurile produselor, poartă caracter informational și nici într-un caz nu este o ofertă publică, definită de dispozițiile articolelor 681 și 805 ale Codului civil al R.M. Nr. 1107 din 06.06.2002. Pentru mai multe informații cu privire la stocuri și costul produselor, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: +373 22 829629. Parametrii și componența produsului pot fi modificate de producător fără preîntâmpinare.

Testare Gratuită

Garantăm că vă puteți baza pe experiența TORECO pentru a vă ameliora toate dificultățile legate de: cheltuielile sporite, produse de curațare ineficiente etc. Noi avem soluții, iar ceea ce ne rămâne de făcut este să identificăm problemele reale cu care vă confruntați și să vă oferim posibilitea să testați gratuit produsele noastre vs alte produse.

Instalare Gratuită

Ne dorim ca instalarea (montarea) echipamentelor (dispenserelor) să fie o experiență cât mai plăcută pentru toți clienții noștri. Așa dar, asigurăm GRATUIT disponibilitatea echipei noastre de suport. Serviciul de instalare GRATUITĂ este valabil doar în momentul achiziției directe de la TORECO SRL.

Livrare Gratuită

PERSOANE JURIDICE: Produsele aflate în stoc vor ajunge la client în termen de 24-48 ore de la efectuarea comenzii. Serviciul este GRATUIT pe întreg teritoriul Republicii. // PERSOANE FIZICE: Pentru comenzi de la 500 lei Livrarea este GRATUITĂ în raza orașului Chișinău.