Felicitări Dragile Noastre | 8 Martie - Toreco

Felicitări Dragile Noastre | 8 Martie

8 martie, ziua internationala a femeii, felicitari, sanatate, bucurie, fericire

Dragile noastre Doamne și Domnișoare, mult stimate Colege!

Cu prilejul acestei frumoase sărbători – Ziua internațională a Femeii: Vă felicităm din tot sufletul și Vă mulțumim pentru frumusețea și gingășia Dumneavoastră cu care ne înconjurați, pentru bunăvoința și sensibilitatea de care dați dovadă în fiecare zi, pentru atmosfera caldă și prietenească ce o creați, pentru inteligența și profesionalismul investit în munca făcută.

Vă dorim din abundență fericire și bună dispoziție în fiecare zi.

”Femeia este al cincilea anotimp, în care natura se odihnește, amintindu-și toate florile primăverii, toate privighetorile verii, toți strugurii toamnei și toate ninsorile iernii.”
Grigore Vieru

Au apărut întrebări?

Info

Toată informația publicată pe site-ul www.toreco.md, inclusiv prețurile produselor, poartă caracter informational și nici într-un caz nu este o ofertă publică, definită de dispozițiile articolelor 681 și 805 ale Codului civil al R.M. Nr. 1107 din 06.06.2002. Pentru mai multe informații cu privire la stocuri și costul produselor, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: +373 22 829629. Parametrii și componența produsului pot fi modificate de producător fără preîntâmpinare.

Testare Gratuită

Garantăm că vă puteți baza pe experiența TORECO pentru a vă ameliora toate dificultățile legate de: cheltuielile sporite, produse de curațare ineficiente etc. Noi avem soluții, iar ceea ce ne rămâne de făcut este să identificăm problemele reale cu care vă confruntați și să vă oferim posibilitea să testați gratuit produsele noastre vs alte produse.

Instalare Gratuită

Ne dorim ca instalarea (montarea) echipamentelor (dispenserelor) să fie o experiență cât mai plăcută pentru toți clienții noștri. Așa dar, asigurăm GRATUIT disponibilitatea echipei noastre de suport. Serviciul de instalare GRATUITĂ este valabil doar în momentul achiziției directe de la TORECO SRL.

Livrare Gratuită

PERSOANE JURIDICE: Produsele aflate în stoc vor ajunge la client în termen de 24-48 ore de la efectuarea comenzii. Serviciul este GRATUIT pe întreg teritoriul Republicii. // PERSOANE FIZICE: Pentru comenzi de la 500 lei Livrarea este GRATUITĂ în raza orașului Chișinău.