De ce detergenții profesionali sunt mai eficienți decât cei de uz casnic? - Toreco

De ce detergenții profesionali sunt mai eficienți decât cei de uz casnic?

detergenti profesionali versus detergenti de uz casnic, chisinau, moldova, toreco

În linii generale sunt mulți factori care contribuie la eficacitatea detergenților profesionali în comparație cu cei de uz casnic.

Câteva argumente de la producători și în baza experienței de 10 ani a companiei TORECO:

Concentrația:

Detergenții profesionali sunt mai concentrați decât cei de uz casnic, ceea ce înseamnă că o cantitate mai mică poate curăța mai multe suprafețe sau o suprafață mai mare. Aceasta face ca detergenții profesionali să fie mai eficienți.

Formula chimică:

Detergenții profesionali sunt creați pentru a curăța suprafețe cu murdării complexe/grele, cum ar fi podelele fabricilor, uzinelor, service-urilor auto, birouri și alte spații publice, deci formulele lor sunt mai puternice și mai complexe decât cele de uz casnic.

Ingrediente:

Detergenții profesionali conțin ingrediente speciale, cum ar fi enzime, alcalii și acizi, care ajută la îndepărtarea mai ușoară a murdăriei și a petelor greu de îndepărtat.

Testare și calitate:

Detergenții profesionali sunt testați riguros înainte de a fi lansați pe piață și sunt de obicei fabricați în condiții controlate de calitate, astfel încât să se asigure că aceștia îndeplinesc standardele ridicate de curățare și de siguranță.

Deci, ca urmare – Detergenții profesionali sunt creați pentru a oferi o curățare mai puternică și mai eficientă a suprafețelor murdare, deci aceștia pot fi mai scumpi decât cei de uz casnic. Cu toate acestea, eficacitatea lor poate fi în valoare de costul suplimentar în situațiile în care este nevoie de o curățare mai intensă și mai frecventă dacă nu sunt utilizați sistematic (detergenți profesinonali pentru întreținere) comparativ cu utilizarea lor ocazională și în situațiile în care altă soluție nu a făcut față murdăriei.

Concluzie: Folosirea sistematică a detergenților profesionali (pentru orice tip de suprafață și murdărie) vă reduce efectiv și semnificativ cheltuialile, timpul și efortul.

Au apărut întrebări?

Info

Toată informația publicată pe site-ul www.toreco.md, inclusiv prețurile produselor, poartă caracter informational și nici într-un caz nu este o ofertă publică, definită de dispozițiile articolelor 681 și 805 ale Codului civil al R.M. Nr. 1107 din 06.06.2002. Pentru mai multe informații cu privire la stocuri și costul produselor, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: +373 22 829629. Parametrii și componența produsului pot fi modificate de producător fără preîntâmpinare.

Testare Gratuită

Garantăm că vă puteți baza pe experiența TORECO pentru a vă ameliora toate dificultățile legate de: cheltuielile sporite, produse de curațare ineficiente etc. Noi avem soluții, iar ceea ce ne rămâne de făcut este să identificăm problemele reale cu care vă confruntați și să vă oferim posibilitea să testați gratuit produsele noastre vs alte produse.

Instalare Gratuită

Ne dorim ca instalarea (montarea) echipamentelor (dispenserelor) să fie o experiență cât mai plăcută pentru toți clienții noștri. Așa dar, asigurăm GRATUIT disponibilitatea echipei noastre de suport. Serviciul de instalare GRATUITĂ este valabil doar în momentul achiziției directe de la TORECO SRL.

Livrare Gratuită

PERSOANE JURIDICE: Produsele aflate în stoc vor ajunge la client în termen de 24-48 ore de la efectuarea comenzii. Serviciul este GRATUIT pe întreg teritoriul Republicii. // PERSOANE FIZICE: Pentru comenzi de la 500 lei Livrarea este GRATUITĂ în raza orașului Chișinău.