Cum să vă curățați dispozitivele electronice fără a le deteriora? - Toreco

Cum să vă curățați dispozitivele electronice fără a le deteriora?

cum curatim dispozitivele IT

Computerele, smartphone-urile, tabletele, și alte dispozitive electronice au intrat ferm în viața noastră. Fără ele, nu ne mai putem imagina existența noastră zilnică. Și acest lucru nu este surprinzător. Prezența dispozitivelor „inteligente” ne face viața mult mai ușoară.Cu toate acestea, ca orice lucru, aceste dispozitive sunt, de asemenea, expuse la diferiți germeni și praf. Pentru a le proteja de efectele nocive, este necesar să le curățați periodic.

Deoarece acestea sunt dispozitive foarte delicate, este indicat să urmați câteva măsuri de precauție pentru a preveni deteriorarea produsului.

Nu folosiți lavete aspre, șervețele de hârtie, acestea ar putea zgâria definitiv suprafața ecranului.

Amintiți-vă să opriți întotdeauna dispozitivele electronice și să nu pulverizați sau să turnați niciodată produsul direct pe ecranele computerelor și smartphone-urilor, ci doar umeziți laveta.

Gama noastră de produse de curățare pentru electronice include produse necesare pentru suprafețele delicate, care necesită ca un produs să se evapore rapid. În acest scop, curăță temeinic dispozitivele electronice, lăsând în urmă o suprafață uscată și curată, fără reziduuri.  

Laveta de curățare de unică folosință Tork, este o lavetă de înaltă calitate, 100% din microfibre. Aceste lavete cu conținut scăzut de scame oferă rezultate excelente pentru curățarea suprafețelor dure. Poate fi folosită uscată sau cu detergenți, dezinfectanți.

Detergentul spuma, cu aromă delicată, livrat într-un flacon de aerosol, a fost special creat pentru curățarea sticlei, a oglinzilor, a cristalului, a tastaturilor și monitoarelor. Curăță rapid și nu lasă urme.

Detergentul universal multiuz, cu efect antibacterian şi uscare rapidă, curăţă şi degresează în profunzime toate tipurile de suprafeţe rezistente la umiditate. După spălarea, acestea rămân curate si igienizate. Detergentul nu deteriorează suprafețele, nu lasă reziduri după spălare şi nu necesită clătire. Este recomandat pentru întreținerea zilnică a suprafeţelor de orice tip şi  pentru planul H.A.C.C.P.

Lavete pentru utilizare universală. Produs din 100% polipropilenă. Produs antistatic. Datorită unui substrat special, absoarbe apa și uleiul. Lavetele sunt rezistente solvenților, agenților de curățare și dezinfectanților, soluții alcaline și acide în concentrații sporite.

Absoarbe eficient umezeala, grăsimea și uleiul și menține rezistența ridicată în stare umedă. este o hârtie durabilă, superabsorbantă, pentru o curățare eficientă a suprafeței. Cantitate minimă de deșeuri. Nu conține silicon si nu lasa urme.

Materialul nețesut flexibil pentru îndepărtarea uleiului și grăsimii ușurează curățarea în spații înguste. De asemenea, acest material moale poate curăța ușor și rapid detaliile greu accesibile. Optimizați consumul și minimizați risipa de lavete de curățare cu funcția de distribuire individuală. Îmbunătățiți-vă sustenabilitatea – Ambalajul acestui produs este fabricat 100% din fibre reciclate și cel puțin 30% din plastic reciclat.

Vă recomandăm să curățați în mod regulat ecranul PC-ului și alte dispozitive electronice, evitând astfel acumularea de murdărie încăpățânată.

Au apărut întrebări?

Info

Toată informația publicată pe site-ul www.toreco.md, inclusiv prețurile produselor, poartă caracter informational și nici într-un caz nu este o ofertă publică, definită de dispozițiile articolelor 681 și 805 ale Codului civil al R.M. Nr. 1107 din 06.06.2002. Pentru mai multe informații cu privire la stocuri și costul produselor, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: +373 22 829629. Parametrii și componența produsului pot fi modificate de producător fără preîntâmpinare.

Testare Gratuită

Garantăm că vă puteți baza pe experiența TORECO pentru a vă ameliora toate dificultățile legate de: cheltuielile sporite, produse de curațare ineficiente etc. Noi avem soluții, iar ceea ce ne rămâne de făcut este să identificăm problemele reale cu care vă confruntați și să vă oferim posibilitea să testați gratuit produsele noastre vs alte produse.

Instalare Gratuită

Ne dorim ca instalarea (montarea) echipamentelor (dispenserelor) să fie o experiență cât mai plăcută pentru toți clienții noștri. Așa dar, asigurăm GRATUIT disponibilitatea echipei noastre de suport. Serviciul de instalare GRATUITĂ este valabil doar în momentul achiziției directe de la TORECO SRL.

Livrare Gratuită

PERSOANE JURIDICE: Produsele aflate în stoc vor ajunge la client în termen de 24-48 ore de la efectuarea comenzii. Serviciul este GRATUIT pe întreg teritoriul Republicii. // PERSOANE FIZICE: Pentru comenzi de la 500 lei Livrarea este GRATUITĂ în raza orașului Chișinău.