Cum să alegeți căruciorul potrivit pentru curățenie ? - Toreco

Cum să alegeți căruciorul potrivit pentru curățenie ?

carucior curatenie

Rolul căruciorului pentru curățenie în cleaning

Un cărucior pentru curățenie este unul dintre cele mai importante instrumente pe care orice profesionist le poate avea. Alegerea căruciorului pentru curățenie potrivit poate face munca mai ușoară, mai rapidă și, fără îndoială, mai puțin stresantă.

Cu toate acestea, potrivit lui Holger Lepold, fondatorul  a produselor SPRiNTUS GmbH, există mai mulți factori cheie de luat în considerare înainte de a alege un cărucior pentru curățenie. Mai jos sunt câteva dintre ele.

Factorii care influențează alegerea cărucioarelor pentru curățenie

Suprafața. Verificați căruciorul pentru curățenie pentru a vă asigura că poate fi manevrat cu ușurință atât pe covor, cât și pe podele dure. Roțile mari de cauciuc nu ar trebui să fie o problemă. (vezi exemplu)

Zgomotul. Dacă căruciorul va fi utilizat în timpul orelor de zi, evaluați-l pentru a vedea cât de liniștit este. De regulă, un cărucior mai liniștit va avea 2 roți în față cu un diametru de aproximativ 7 cm și 2 roți în spate cu un diametru de 20 cm.

Dimensiunea. Cărucioarele pentru curățenie multifuncționale vin în diferite dimensiuni. De regulă, ar trebui să aibă o lungime de aproximativ 128 cm și o lățime de 50 cm. Este suficient de mare pentru a transporta mai multe articole de curățare, inclusiv un sac de gunoi de 120 L, dar în același timp suficient de mic pentru a manevra prin majoritatea ușilor.n cărucior mai liniștit va avea 2 roți în față cu un diametru de aproximativ 7 cm și 2 roți în spate cu un diametru de 20 cm.

Mediul. Dacă căruciorul va fi utilizat în exterior, cel mai bine este să alegeți un cărucior din materiale mai durabile, rezistente la impact, pentru a rezista la diferite condiții climatice și temperaturi.

Suportuile pentru consumabile. Înainte de a cumpăra un cărucior pentru curățenie, determinați ce produse de curățare vor fi transportate pe cărucior. Unele cărucioare sunt concepute pentru a transporta mai articole de dimensiuni mai mici și mai ușoare, altele pentru a transporta aricole de volum mai mare și mai grele, inclusiv un aspirator vertical, mai multe sticle de pulverizare, o găleți, mopuri și un sac mare de gunoi. (vezi exemplu)

Mânerele. Asigurați-vă că mânerele sunt cât mai departe posibil de sacul de gunoi. E mai igienic.

Estetic. Căruciorul pentru curățenie este o reflectare a profesionalismului. Alegeți un cărucior pentru curățenie plăcut din punct de vedere estetic și păstrați-l curat mereu. că mânerele sunt cât mai departe posibil de sacul de gunoi. E mai igienic.

Suplimente. Unele cărucioare sunt proiectate astfel încât atașamentele să poată fi adăugate, de exemplu, pentru a transporta mai multe soluții de curățare sau accesorii.

Informațiile practice din experiența noastră sunt cel mai bun instrument pentru a vă ajuta să găsiți rezolvarea provocărilor cu care vă confruntați.

Au apărut întrebări?

Info

Toată informația publicată pe site-ul www.toreco.md, inclusiv prețurile produselor, poartă caracter informational și nici într-un caz nu este o ofertă publică, definită de dispozițiile articolelor 681 și 805 ale Codului civil al R.M. Nr. 1107 din 06.06.2002. Pentru mai multe informații cu privire la stocuri și costul produselor, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: +373 22 829629. Parametrii și componența produsului pot fi modificate de producător fără preîntâmpinare.

Testare Gratuită

Garantăm că vă puteți baza pe experiența TORECO pentru a vă ameliora toate dificultățile legate de: cheltuielile sporite, produse de curațare ineficiente etc. Noi avem soluții, iar ceea ce ne rămâne de făcut este să identificăm problemele reale cu care vă confruntați și să vă oferim posibilitea să testați gratuit produsele noastre vs alte produse.

Instalare Gratuită

Ne dorim ca instalarea (montarea) echipamentelor (dispenserelor) să fie o experiență cât mai plăcută pentru toți clienții noștri. Așa dar, asigurăm GRATUIT disponibilitatea echipei noastre de suport. Serviciul de instalare GRATUITĂ este valabil doar în momentul achiziției directe de la TORECO SRL.

Livrare Gratuită

PERSOANE JURIDICE: Produsele aflate în stoc vor ajunge la client în termen de 24-48 ore de la efectuarea comenzii. Serviciul este GRATUIT pe întreg teritoriul Republicii. // PERSOANE FIZICE: Pentru comenzi de la 500 lei Livrarea este GRATUITĂ în raza orașului Chișinău.