ARES - aspirator profesional - Toreco

ARES – aspirator profesional

aspirator

Aspiratorul este un instrument fundamental în lumea curățării, atât casnice, cât și profesionale.

Aspiratoarele profesionale sunt orientate spre performanță. Sunt durabile, rezistente. Sunt mai benefice pentru sănătate. Aspiratoarele profesionale au în mod normal sisteme de filtrare de înaltă performanță, cum ar fi filtrul HEPA. Filtrele îmbunătățesc calitatea aerului, prind alergenii, praful și particulele solide mici și se asigură că ceea ce este aspirat rămâne înăuntru.

Dacă trebuie să folosești un aspirator pentru a curăța și igieniza spații mai mari, un model profesional este ceea ce ai nevoie, deoarece el va avea suficientă putere ca să facă față unei utilizări mai îndelungate, dar și acționării pe suprafețe mai dificile.

Dacă dorești să iei în calcul o recomandare, pe primul loc, într-un top făcut de noi, se află ARES, un model performant, care vă oferi rezultate pe măsura așteptărilor. El are un motor cu o putere de 700 W, fiind capabil să facă față cu brio spațiilor mici și medii. Este simplu de folosit, deoarece are un recipient pentru murdărie cu o capacitate de 7,5 litri și roți transportoare. ARES se alimentează de la rețea, cu ajutorul unui cablu ce are o lungime de 8 metri, și un furtun de 2 metri. Este destul de ușor de depozitat, deoarece masoara 34 x 33 x 31,5 cm și cântărește 4,2  kg.

Aspiratoarele profesionale pot costa mai mult inițial, dar sunt o investiție excelentă. Deoarece sunt construite pentru a fi mai durabile, necesită mai puține reparații, au mai puține probleme de întreținere și rezistă mult mai mult.

Au apărut întrebări?

Info

Toată informația publicată pe site-ul www.toreco.md, inclusiv prețurile produselor, poartă caracter informational și nici într-un caz nu este o ofertă publică, definită de dispozițiile articolelor 681 și 805 ale Codului civil al R.M. Nr. 1107 din 06.06.2002. Pentru mai multe informații cu privire la stocuri și costul produselor, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: +373 22 829629. Parametrii și componența produsului pot fi modificate de producător fără preîntâmpinare.

Testare Gratuită

Garantăm că vă puteți baza pe experiența TORECO pentru a vă ameliora toate dificultățile legate de: cheltuielile sporite, produse de curațare ineficiente etc. Noi avem soluții, iar ceea ce ne rămâne de făcut este să identificăm problemele reale cu care vă confruntați și să vă oferim posibilitea să testați gratuit produsele noastre vs alte produse.

Instalare Gratuită

Ne dorim ca instalarea (montarea) echipamentelor (dispenserelor) să fie o experiență cât mai plăcută pentru toți clienții noștri. Așa dar, asigurăm GRATUIT disponibilitatea echipei noastre de suport. Serviciul de instalare GRATUITĂ este valabil doar în momentul achiziției directe de la TORECO SRL.

Livrare Gratuită

PERSOANE JURIDICE: Produsele aflate în stoc vor ajunge la client în termen de 24-48 ore de la efectuarea comenzii. Serviciul este GRATUIT pe întreg teritoriul Republicii. // PERSOANE FIZICE: Pentru comenzi de la 500 lei Livrarea este GRATUITĂ în raza orașului Chișinău.