Live Chat Showroom

Loading...

Coș gunoi pentru colectarea separată și sortarea deșeurilor

Brand

Coș gunoi pentru colectarea separată a deșeurilor este concepută pentru a organiza colectarea separată a deșeurilor menajere (sticlă, plastic, hârtie) în locuri publice, parcuri și piețe. Cutia pentru colectarea separată a deșeurilor este de o singură structură.

Disponibil la comandă | Cere oferta pe email

Cadrul coșului de gunoi este instalat pe platformă și, dacă este necesar, are posibilitatea de fixare cu patru șuruburi de ancorare M12.
Corpul fiecărei secțiuni a cutiei este realizat din oțel galvanizat de 2 mm grosime și acoperit la exterior și la interior cu un strat de polimer (pulbere).
Pentru a reduce rănile, marginile superioare și inferioare ale părților din față și din spate ale secțiunii de box sunt rotunjite.

În fața compartimentului de box se află o ușă din oțel galvanizat de 2 mm grosime, acoperită la exterior și la interior cu un strat de polimer (pulbere) în culoarea proprie, corespunzătoare tipului de deșeu sortat:
Fiecare parte frontală a ușii secțiunii cutiei poate fi marcată cu tipul de deșeuri colectate:
• secțiune pentru sticlă - „sticlă”;
• secțiune pentru plastic - „plastic”;
• secțiune pentru hârtie - „hârtie”.

Pe ușa secțiunilor de box există găuri pentru colectarea deșeurilor de următoarele dimensiuni: lungime 400 mm, Înălțime 150 mm.
Marginea inferioară a găurii este situată la o înălțime de 520 mm de marginea inferioară a ușii secțiunii cutiei.
Ușa secției de box este echipată cu o platformă pentru instalarea unui coș de gunoi. Pentru ușurință în utilizare și îndepărtarea rapidă a coșului de gunoi din secțiunea de box, partea superioară a ușii secțiunii de box este aruncată spre exterior la un unghi de 50 de grade. Locul de instalare a coșului de gunoi este dotat cu două limitatoare pentru deschiderea ușii secției de box.

Ușile secțiilor de box sunt echipate cu încuietoare cu mortare (anti-vandal) încorporată.

Pentru a curăța boxa/cutia, ușile secțiunilor în poziție deschisă pot fi îndepărtate liber și ușor, fără a utiliza dispozitive sau unelte suplimentare.
Partea interioară a ușii secțiunii de box este echipată cu întăriri suplimentare pe laterale și ghidaje pentru instalarea unui coș de gunoi.
Pe partea interioară a ușii secțiunii există un un suport pliabil care împiedică pătrunderea resturilor în afara coșului de gunoi, realizat din oțel galvanizat cu grosimea de 2 mm și acoperit la exterior și la interior cu un strat de polimer (pulbere) în culoarea ușii secțiunii cutiei.
Coșul de gunoi din fiecare secțiune a cutiei este realizat din oțel galvanizat cu grosimea de 1,2 mm, fără îmbinare sudată, cu o placă tehnologică pe fiecare perete și mânere pe doi pereți laterali.

Dimensiuni boxa/cutie:
Înălțime - 890 mm,
lungime - 1590 mm,
lățime - 510 mm
Volumul fiecărui coș de gunoi din secțiune este de 100 de litri.

Produse
compatibile

Au apărut întrebări?